Medewerker Nachtdienst
Trajectum

Functieomschrijving

Werk jij het liefst ’s nachts en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als medewerker nachtdienst ben je, samen met twee collega’s die ook dienst hebben, verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van de cliënten. ’s Nachts worden controles uitgevoerd en zorg aan cliënten geboden op basis van afspraken of hulpvragen, waardoor de 24 uurs zorg gewaarborgd is. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg. 

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op onze locatie Berkelland in Rekken bij Klinisch Behandelen Oost. Hier worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Er is ruimte voor 72 cliënten die verblijven op een van de afdelingen binnen een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatiegroep. Onze cliënten zijn mensen met een verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van deze cliënten heeft een forensische achtergrond. We bieden elke cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings- en/of activiteitenplan. 

 

Functie eisen

Wat breng je mee?

Je hebt door je eerder opgedane werkervaring met onze doelgroep goede zelfkennis opgedaan en weet daardoor van jezelf dat je stevig in je schoenen staat. Je kunt je verplaatsen in de mogelijkheden en beperkingen van onze cliënten en bent bekwaam in de meest voorkomende handelingen.

Heb/ben je daarnaast:

  • Een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding richting MMZ Social Work of Verpleegkunde aangevuld met ruime ervaring?
  • Flexibel en pas je je makkelijk aan in verschillende situaties?
  • Een echte teamplayer?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

Naast een écht dynamische functie met een uitdagende doelgroep bieden we je uiteraard ook goede voorwaarden:

  • Een contract voor 21 uur per week in eerste instantie voor 12 maanden, waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn;
  • Salariëring conform cao VGN FWG 40;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een fietsplan;
  • Bedrijfsfitness. 

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer informatie? Bel dan vrijblijvend met teammanager Rene Brands. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-29181334 of 088-9296777.

Of wil je liever direct solliciteren? Solliciteer dan vóór 15 oktober a.s. via de button ‘direct solliciteren.’ We nemen zo snel mogelijk na ontvangst van je sollicitatie contact met je op over het vervolg.

Een voorwaarde voor het werken bij Trajectum is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Berkelland te Rekken
Postcode 7157CC
Stad Rekken
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 21
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rene Brands, 06-29181334 of 088-9296777.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 09-09-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 15-10-2021
Nummer 70983

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum