Medewerker Nachtdienst
Trajectum

Functieomschrijving

Werk op een bijzondere locatie:

Wanneer jij bij ons op gesprek komt op onze locatie Groot Hungerink van Trajectum (of alvast het filmpje van onze locatie bekijkt via https://youtu.be/LFtA9HR-QYE) zal het je meteen opvallen: Groot Hungerink is een ruim opgezette locatie met meerdere moderne gebouwen verspreid over het terrein.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen ons team van de nachtdienst op onze locatie Groot Hungerink (Specialistisch Verblijf Oost). Op Groot Hungerink verblijven cliënten met een licht verstandelijke beperking die daarbij verschillende problematieken hebben. De cliënten krijgen 24-uurs zorg en we proberen de cliënten middels onze specialistische begeleiding zoveel mogelijk te helpen bij hun ontwikkeling. De cliënten komen hier zowel vrijwillig als gedwongen en wonen in een open of besloten setting in een eigen kamer, studio of unit. Er wonen mannen en vrouwen met een leeftijd tussen de 20 tot ruim 60 jaar.

De groep collega’s met wie je gaat samenwerken bestaat uit een mooie mix van jonge- en wat oudere medewerkers, nieuw op de locatie of al wat langer bij ons werkzaam. Kom jij deze mix nog beter maken?

Wat ga je doen?

Als medewerker nachtdienst ben je, samen met vier collega’s in de nacht,  verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van de cliënten. ’s Nachts worden controles uitgevoerd en zorg aan cliënten geboden op basis van afspraken of hulpvragen, waardoor de 24-uurs zorg geborgd is. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Functie eisen

Wat breng je mee?
Of je nou jong of oud bent, bij ons word je met open armen ontvangen! Zeker als je net als wij gevoel voor humor hebt, graag met ons meedenkt hoe we onze zorg nóg beter kunnen maken en echt stevig in je schoenen staat. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt) of een vergelijkbare doelgroep. Je kunt je verplaatsen in de mogelijkheden en beperkingen van onze cliënten en bent bekwaam in de meest voorkomende handelingen.

Jij bent de collega waar we naar op zoek zijn als je:

  • beschikt over een stevige persoonlijkheid en een cliëntgerichte werkhouding;
  • in het bezit is van een afgeronde passende pedagogische of verpleegkundige opleiding op minimaal MBO-niveau 4, aangevuld met werkervaring in het beroepsveld;
  • communicatief vaardig bent en adequaat kunt omgaan met conflictsituaties;
  • beschikt over een flexibele instelling.

Inschaling

Wat kun jij van ons verwachten?
Je kunt bij ons je kennis, ervaring en vaardigheden inzetten voor een uitdagende doelgroep cliënten met zeer verschillende problematieken. Je leert iedere nacht bij over jezelf en onze cliënten, je blijft jezelf daardoor ontwikkelen en je levert een belangrijke bijdrage aan het bouwen aan de organisatie en de kwaliteit van de zorg. Naast een echt dynamische functie met een uitdagende doelgroep bieden we je uiteraard ook goede voorwaarden: 

  • Een contract voor 21 uur per week in eerste instantie voor 12 maanden, waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn;
  • Salariëring conform de CAO VGN FWG 40;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een fietsplan;
  • Bedrijfsfitness. 

Trainingen en opleiding:
De cliënten binnen Trajectum worden gezien als de meest intensieve doelgroep van Nederland. Dat doet wat met je als persoon en als professional. Wij bieden jou de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen door je goede begeleiding te bieden. Zo krijg je als je wordt aangenomen diverse (meerdaagse-) trainingen aangeboden, waaronder een agressietraining, BHV-cursus en een medicatietraining. In je gehele loopbaan bij Trajectum blijf je jezelf ontwikkelen en blijven we je periodieke training en scholing aanbieden. 

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met teammanager Cobi Schut. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-11776995 of per mail via cschut@trajectum.info

Of wil je liever direct solliciteren? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteer direct.’ We nemen zo snel mogelijk na ontvangst van je sollicitatie contact met je op over het vervolg.

Een voorwaarde voor het werken bij Trajectum is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Cobi Schut, 06-11776995
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 16-11-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 14-12-2021
Nummer 72901

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum