Medewerker Nachtdienst
Trajectum

Functieomschrijving

Medewerker Nachtdienst 
Zutphen, locatie De Nieuwstad, 18 uur per week (meer uren zijn bespreekbaar) 

Waar kom je te werken ?                                                                                                        

Op De Nieuwstad verblijven 25 cliënten met een licht verstandelijke beperking die daarbij verschillende problematieken hebben. Cliënten hebben bij Trajectum vaak al een lange periode behandeling of begeleiding doorlopen. Op De Nieuwstad hebben ze een eigen appartement en ze gaan meerdere dagdelen in de week naar hun werk. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. Zij ondersteunen bij het vergroten van vaardigheden en leren het gedrag te sturen. De Nieuwstad is een tussenstap; uiteindelijk gaan de meeste cliënten door naar een eigen woning met minder begeleiding. Zo maken ze een (nieuwe) start in de samenleving. 

Bekijk ook onze video op; https://youtube.be/21YfsMQzeN0 

Wat ga je doen?                                     

Als medewerker nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van onze cliënten ’s nachts. In heb gebouw is een slaapdienst aanwezig, die je kunt oproepen bij eventuele calamiteiten. Daarnaast schakel je indien nodig bij calamiteiten de hulpdiensten en/of consignatiedienst in en treedt op als bedrijfshulpverlener. ‘s Nachts worden er controles uitgevoerd en begeleiding aan cliënten geboden op basis van afspraken of hulpvragen, waardoor de 24 uurs zorg geborgd is. Je draagt zorg voor de rapportage, overdracht en overleg.  

Functie eisen

Wat breng je mee? 

Als Nachtdienst medewerker ben jij natuurlijk een echte nachtbraker. Je kunt goed tegen het werken in de nacht en bent flexibel ingesteld. Daarnaast ben/heb je: 

  • Een stevige persoonlijkheid en een cliëntgerichte werkhouding; 
  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau of HBO richting MMZ social Work of -verpleegkunde); 
  • Ervaring met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt); 
  • Communicatief vaardig en kun je adequaat omgaan met conflictsituaties? 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou? 

Wij bieden jou een functie waarin je ’s nachts de verantwoordelijkheid krijgt voor de rust en veiligheid van onze cliënten. Uiteraard horen hier goede arbeidsvoorwaarden bij: 

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn; 
  • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in schaal FWG 40 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen. 
  • Een fietsplan. 
  • Bedrijfsfitness.   

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort?  
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Bel of app dan voor 1 juli aanstaande naar Janneke Harbers, Teammanager, te bereiken op 06-21363347 of Luc van den Akker, 06-25300036. Een mail sturen kan ook, naar jannekeharbe[email protected] of [email protected] 

 Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland, wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom!  

Heb je nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Wil je liever solliciteren via de website dat is ook mogelijk. Klik dan tot 1 juli op de button ‘solliciteer direct’ om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.  

 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Nieuwstad in Zutphen
Postcode 7202AG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Janneke Harbers, Teammanager, te bereiken op 06-21363347 of Luc van den Akker, 06-25300036. Een mail sturen kan ook, naar [email protected] of lva[email protected]
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 01-05-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119720

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum