Medewerker nachtdienst (Verzorgende IG) / woonzorgcentrum in Apeldoorn
KleinGeluk

Functieomschrijving

Afwisselend, dankbaar en gezellig: dat kenmerkt werken bij KleinGeluk.
Kies voor werk dat gelukkig maakt! Bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde: met persoonlijke geluksmomenten maken wij elke dag de moeite waard.

KleinGeluk in Apeldoorn biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg.

Woonzorgcentrum Sainte Marie is gelegen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn-Zuid. Op deze locatie wonen ca. 50 cliënten die wij ondersteunen met zorg en welzijn zowel op het gebied van somatiek als met lichtere vormen van dementie. Er zijn in het woonzorgcentrum volop mogelijkheden om anderen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Ook is er een mooie binnentuin met beweegtoestellen waar cliënten bij mooi weer heerlijk kunnen wandelen en genieten van de zon.

Voor deze mooie locatie van KleinGeluk in Apeldoorn-Zuid zijn wij op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde collega voor de functie van Verzorgende IG, die graag nachtdiensten wil werken. Uren zijn in overleg, mocht je hierin bepaalde wensen hebben dan bespreken we deze graag met jou. 
Wil jij graag deel uit wil maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team, dan zijn wij op zoek naar jou. Beleef samen met onze cliënten de geluksmomenten!

Wat ga je doen?

Als zorgprofessional bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. In de functie van Verzorgende IG in de nachtdienst reageer je op oproepen via de alarmering en zorg je ervoor dat de cliënt een fijne nachtrust heeft. Op basis van de in het zorgplan gemaakte afspraken lever je de zorg. Bijzonderheden en verrichte werkzaamheden rapporteer je in het zorgdossier. De zelfregie van de cliënt is het uitgangspunt.

De zorgteams binnen locatie Sainte Marie hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als verzorgende IG binnen het team een belangrijke rol in. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG) of bent bijna afgestudeerd;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep; somatische en (lichte) psychogeriatrische cliënten en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 16-28 uur per week (in overleg);
 • Salaris volgens CAO VVT; FWG 35 (maximaal € 3.025,81); afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij je talenten kan benutten;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De volledige kosten hiervan worden vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!
Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie, werkzaamheden en het team, dan ben je van harte welkom op locatie Sainte Marie.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de button ‘solliciteren’.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Paul Beks (Locatie manager Sainte Marie), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Sainte Marie
Postcode 7333 NC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 118133

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk