Medewerker Nachtdienst (woonzorgcentrum Sensire, afd. Tuba en Fagot)
Trajectum

Functieomschrijving

Werk jij het liefst ’s nachts en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?
Als Medewerker Nachtdienst ben jij verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van onze cliënten in de nachtelijke uren. Je reageert op hulpvragen van cliënten en voert zorgtaken uit bij ziekte of zorgbehoefte. Je voert diverse controlerondes uit om de rust en veiligheid te handhaven. Je schakelt bij calamiteiten de hulpdiensten en/of consignatiedienst in en treedt op als bedrijfshulpverlener. Je rapporteert de bijzonderheden over de nacht en draagt bijzonderheden over aan de dagdienst.  

Waar kom je te werken?
Jij gaat aan de slag in deze functie met een zelfstandig karakter in de setting van een verpleeghuis, met diverse faciliteiten en organisaties onder één dak, op locatie ‘De Lunette,’ Deze locatie bevindt zich op Woonzorgcentrum Sensire in Zutphen. Hier zijn de groepen de Tuba en de Fagot gevestigd. Hier wonen 20 over het algemeen ouder wordende cliënten van Trajectum. De cliënten hebben een licht verstandelijke beperking, in combinatie met psychiatrische- en gedragsproblematiek. Naast het begeleiden van deze cliënten speelt somatische zorg ook een rol op de afdeling.

Functie eisen

Wat breng je mee?
Als Nachtdienst medewerker ben jij natuurlijk een echte nachtbraker. Je kunt goed tegen het werken in de nacht en bent flexibel ingesteld. Daarnaast ben/heb je:

 • Een stevige persoonlijkheid en een cliëntgerichte werkhouding;
 • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau (richting agogisch werk of verpleegkunde);
 • Ervaring met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt);
 • EHBO-diploma;
 • Communicatief vaardig en kun je adequaat omgaan met conflictsituaties?

Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?
Wij bieden jou een functie waarin je ’s nachts de verantwoordelijkheid krijgt voor de rust en veiligheid van onze cliënten. Uiteraard horen hier goede arbeidsvoorwaarden bij:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn;
 • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in schaal FWG 40;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness.  

Bijzonderheden

ien we jou binnenkort?
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Bel of app dan vóór  3 november 2021 aanstaande naar Janneke Harbers, Teammanager, te bereiken op 06-21363347. Een mail sturen kan ook, naar jannekeharbers@trajectum.info. Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland, wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom!

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, standplaats Zutphen
Postcode 7202AG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Janneke Harbers, Teammanager, te bereiken op 06-21363347
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 12-10-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 03-11-2021
Nummer 71804

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum