Medewerker Nachtzorg (tijdelijk) gemiddeld 4 - 5 nachten per maand
Estinea

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Op de locatie Slaadreef worden cliënten in Aalten en de Regio 'bewaakt' m.b.v. uitluisterapparatuur en aanvullende domotica. Je houdt toezicht op het welbevinden van de cliënten zodanig dat de kwaliteit van zorg gedurende de nachtdienst gewaarborgd is. Je reageert op zorgoproepen en zorgalarmeringen en handelt alle zorgvragen deskundig af. Op de locatie Slaadreef wordt directe zorg verleend aan verschillende doelgroepen, variërend van verzorging tot aan begeleiding van moeilijk verstaanbaar gedrag. Tevens wordt er ambulante zorg verleend in de regio op afroep. Hierbij ga je zelfstandig met een gefaciliteerde auto van Estinea op pad om zorg en begeleiding te bieden. De dienstdoende Ambulante zorg zal zowel de ambulante zorg op afroep verrichten alsmede ondersteunen bij het afhandelen van zorgoproepen en andere werkzaamheden op locatie.

Waar kom je te werken
Je bent werkzaam op locatie Slaadreef Aalten en daarnaast wordt vandaaruit ambulante Nachtzorg verleend in de regio Aalten.

De werktijden liggen tussen 22.45 en 7.00 uur, per maand werk je gemiddeld 4 tot 5 nachten. Je bent samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor een veilige en gezonde nachtrust voor onze cliënten. Het team bestaat uit 14 collega’s.

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een Nachtzorgmedewerker die oprechte aandacht heeft voor de cliënten. Je kunt zelfstandig werken en durft zelfstandig beslissingen te nemen.

Pas jij bij Estinea?
• Je hebt een diploma MMZ niveau 4 of verpleegkundige. Of je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of MMZ niveau 3 met werkervaring en je bent bereid om aanvullende cursussen te volgen.
• Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
• Je staat er, ook op momenten dat het spannend wordt.

Inschaling

Past Estinea bij jou?
• Contract voor bepaalde tijd tot en met september 2020 voor gemiddeld 7 uur per week (gemiddeld 4-5 nachten per maand).
• De inschaling is in FWG 3.0 schaal 40 conform CAO Gehandicaptenzorg.
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
• Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’.

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?
Zijn wij op zoek naar jou? Reageer vóór donderdag 30 januari 2020 met de knop ‘Solliciteer direct!’ knop. Heb je nog vragen over deze vacature? Stuur dan een e-mail naar team.nachtzorg@estinea.nl

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-01-2020
Reageer voor 30-01-2020
Ingangsdatum 09-01-2020
Nummer 50619

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea