Medewerker Planning bij het Flexbureau
Baalderborg Groep

Wij zoeken een enthousiaste collega voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof!

Waar ga je werken
Flexbureau maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering van de Baalderborg Groep. Een organisatie met aandacht voor de cliënt en waar ontwikkeling, zeggenschap en invloed centraal staat. Wij gaan voor mooi werk voor onze medewerkers, waar vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé van belang is. Jouw team bestaat uit 5 collega’s waar een ieder verantwoordelijk is voor haar eigen takenpakket. Bij het plannen en roosteren voor de zorgteams werk je nauw samen en hebt altijd je collega’s waar je op terug kunt vallen.

Wat ga je doen
Als medewerker planning houd jij je dagelijks bezig met het rond krijgen van roosters. Vooruit plannen en medewerkers tijdig voorzien van een gezond rooster is jouw einddoel. Je ondersteunt de collega’s bij de bemiddeling van vraag en aanbod van de flexibele schil binnen de Baalderborg Groep. Met behulp van een planningssysteem stel je een efficiënt perioderooster op en bied je ondersteuning bij het opstellen van een jaarrooster. Je wijst medewerkers op basis van deskundigheid en beschikbaarheid toe aan de dienst en bewaakt de inzet op basis van de contracturen. Je controleert de planning op de richtlijnen vanuit de organisatie en houdt rekening met de wet- en regelgeving. Daarnaast krijg je ook te maken met spontane afmeldingen of veranderingen in de zorgvraag, waarop je direct anticipeert en op een creatieve manier zoekt naar een passende oplossing. Je onderhoudt contact met medewerkers, roosteraars en teamleiders en signaleer je hierin knelpunten, trends en ontwikkelingen. Verder ondersteun je de afdeling met administratief/ secretariële werkzaamheden ten aanzien van het in-, door en uitstroomproces van medewerkers, ziek- en herstelmeldingen, roosterwijzigingen (nieuwe aanvragen, dienstwijzigingen en verlofrechten). Als zelfstandig team ben je samen met je collega’s continue op zoek naar de beste oplossing en in staat om team overstijgend kansen en mogelijkheden te zien die bijdragen aan een efficiëntere flexibele inzet van medewerkers binnen de organisatie.

Wat breng je mee
Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevante afgeronde opleiding op mbo-niveau 3. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met de zorg. Kennis van de CAO Gehandicaptenzorg, arbeidsrecht en de flexwet is een grote pré. Je bent betrokken bij medewerkers en weet op de juiste manier te communiceren. In je werk ben je stressbestendig, resultaatgericht en werk je secuur. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team goed te werken.

Wat hebben we jou te bieden?
Een dynamische werkplek in een enthousiast team. We bieden je de kans om een kijkje te nemen hoe we elke dag de uitdaging aangaan om onze medewerkers zo optimaal mogelijk in te zetten om de juiste zorg te kunnen leveren aan onze cliënten. Een tijdelijk dienstverband van 20 uur er week tot en met 6 juni 2023. Een werkplek in het stafgebouw in Ommen (ma t/m vr 7.30-16.00 uur en van 8.30-17.00 uur). Samen met je collega’s stem je de werkdagen en werktijden onderling af. Afhankelijk van je ervaring, competenties en relevante diploma’s bieden wij een passend loon volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Wat je verder nog moet weten
We streven ernaar om in de week van 20 februari aanstaande kandidaten te spreken. Als de ideale kandidaat zich eerder aandient gaan we daar zo snel mogelijk al mee in gesprek, dus reageer snel. Kom je bij ons in dienst, vragen wij jou om een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Wil je meer informatie? Of ben jij toe aan een beetje uitdaging én ben jij diegene die zich deze functie snel eigen kan maken? Neem dan met ons op. De collega’s van het Flexbureau zijn te bereiken op 0523-287263.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen
Postcode 7731EH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Collega's Flexbureau: 0523-287263
Functie(s) Planner
Publicatiedatum 15-02-2023
Reageer voor 06-06-2023
Ingangsdatum 15-02-2023
Nummer 117844

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep