MEDEWERKER REVALIDATIE EN WELZIJN HARDENBERG
Saxenburgh

Revalidatie- en herstelzorg zoekt meerdere enthousiaste MEDEWERKERS REVALIDATIE EN WELZIJN voor een gastvrije en persoonsgerichte verstrekking van maaltijden en dranken en het ondersteunen en bewaken van een goede voedingssituatie van cliënten.

Monique is werkzaam bij Revalidatie- en herstelzorg:
Het leukste aan het werk is dat je ervoor kan zorgen dat cliënten goed gaan eten en dat zij mede door jouw hulp verder opknappen. Ik zie dagelijks hoe belangrijk voeding is voor revalidatie en herstel. Ook de samenwerking met andere disciplines is heel prettig. Op dit moment heet mijn functie nog roomservice medewerker, maar met op basis van de visie op revalidatie- en herstelzorg en de nieuwbouw van Clara Feyoena Heem wordt dit medewerker revalidatie- en welzijn.

Hoe ziet het werken bij Revalidatie- en herstelzorg eruit?
Binnen het team van Revalidatie- en herstelzorg ben jij degene die in overleg met de zorg samen met jouw collega’s ervoor zorgt dat de cliënten de juiste maaltijden, tussendoortjes en dranken aangeboden krijgen en zo nodig geholpen worden bij het eten. Je werkt nauw samen met een diëtist, logopedist en zorgmedewerkers. Je checkt in CURA wat de situatie is van betreffende cliënten en registreert bijzonderheden in het dossier van de cliënt. Binnen de prikkelarme huiskamer op de afdeling werk je met cliënten met een niet aangeboren hersenletsel. In de nieuwbouw werk je ook in de Plaza en serveer je maaltijden voor cliënten, bezoekers en collega’s en begeleid je zo nodig ‘jouw’ cliënten bij het eten, zodat je kunt zorgen voor de juiste voedingssituatie.

Wat hebben onze cliënten nodig?
Je hebt een niveau 2 diploma en bij voorkeur heb je al ervaring met het werken als voedingsassistent, medewerker wonen en welzijn, roomservice medewerker en/of als allround medewerker in de horeca en bent bereid tot het volgen van gerichte scholing. Wij kijken vooral naar jouw motivatie en jouw talenten. Je staat stevig in je schoenen en je weet hoe belangrijk jouw opgewekte en inlevende gedrag is voor het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten. Je signaleert veranderingen en overlegt dit met de collega’s van de zorg. Je bent geduldig en houdt rekening met de fase van de revalidatie en persoonlijke voorkeuren van cliënten op het gebied van voeding. Op deze manier draag jij persoonsgerichte zorg uit en draag jij bij aan het revalidatie- en herstelklimaat. Een uitdagende functie die veel voldoening geeft.

Revalidatie en herstelzorg in Hardenberg
Onze Revalidatie- en herstelzorg is gehuisvest in het gebouw van Clara Feyoena Heem te Hardenberg met plaats voor 40 cliënten en in het gebouw van Aleida Kramer te Coevorden met plaats voor 21 cliënten. Een enthousiast team van (para)medici en verpleging/verzorging zorgt op beide locaties voor geriatrische revalidatiezorg (GRZ) en herstelzorg (ELV). De meeste cliënten verblijven korte tijd, enkele weken tot 3 maanden, op de revalidatie unit. Alle dagelijkse activiteiten staan in het teken van zelfredzaamheid, vanaf het moment van opstaan tot naar bed gaan. Dit gebeurt persoonsgericht, rekening houdend met gestelde doelen en de fase van het revalidatietraject. Op locatie Clara Feyoena Heem vindt nieuwbouw plaats en dan komen 10 plaatsen vanuit Coevorden naar Hardenberg. Ook zullen cliënten in het kader van zelfredzaamheid meer worden gestimuleerd om naar de Plaza te komen om hun maaltijden te nuttigen. Deze ontwikkeling vraagt wat van alle medewerkers rondom de cliënt en als medewerker revalidatie en welzijn heb je hierbij een belangrijke rol. De vacature is binnen het team op locatie Clara Feyoena Heem, maar je kunt in voorkomend geval ook gevraagd worden om op locatie Aleida Kramer te werken. 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd als medewerker revalidatie en welzijn in een deeltijd die ligt tussen 16 en 24 uur per week. Je werkzaamheden zijn volgens rooster door de week én in de weekenden, ook in de avonduren.
  • Salaris is minimaal € 2.025,02 en maximaal € 2.638,80 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 25)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van …. / onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk vrijdag 26 augustus a.s. Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Alice Spoor, wijkmanager, via [email protected] of bel naar (06) 29 54 46 13.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op donderdag 1 september a.s.

Vanwege de vakantieperiode vindt de interne en externe werving tegelijkertijd plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Omdat we meerdere kandidaten zoeken zullen we bij onvoldoende reacties de vacature nog een keer openstellen.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.119
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Clara Feyoena Heem
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alice Spoor via [email protected] of bel naar (06) 29 54 46 13
Functie(s) Helpende niveau 2
Medewerker restaurant
Publicatiedatum 28-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 26-08-2022
Nummer 112926
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh