Medewerker Schoonmaak | Flexpool | Apeldoorn/Beekbergen
Atlant

Functieomschrijving

Houd je van afwisseling en contact met de bewoners tijdens jouw werk? Zorg je graag voor een schone omgeving? Atlant heeft ruimte voor een: 

Medewerker Schoonmaak | Flexpool | Apeldoorn/Beekbergen

Wat ga je doen?
We zoeken iemand om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren op verschillende locaties van Atlant vanuit de Flexpool. Als Medewerker Schoonmaak voer jij alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden uit. Je werkt op de afdelingen en locaties waar je nodig bent. De ene keer maak je bijvoorbeeld schoon bij bewoners op een afdeling psychogeriatrie en de andere keer ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de algemene ruimtes in het verpleeghuis voor bewoners met het syndroom van Korsakov. Je krijgt ook de verantwoordelijkheid om linnen goed te verdelen, bedden te verschonen en bijvoorbeeld de voorraad bij te houden van jouw afdeling.

Vast al nieuwsgierig geworden hoe je dag als Schoonmaak Medewerker er uitziet bij Atlant? Kijk hier naar de vlog van Mir & Onur, Marian vertelt hier meer over haar werk als Medewerker Schoonmaak. 

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Vanuit de Flexpool bieden wij ondersteuning aan de teams en locaties die dat nodig hebben. Deze indeling maken wij in regio’s, zodat je niet op iedere locatie hoeft te werken.
De regio’s zijn:
Beekbergen - locatie; Markenhof, Marken Haven en Sprengenhof
Apeldoorn de Maten - locatie; Berghorst, Heemhof en Koningin Wilhelmina
Apeldoorn Centrum - locatie; Loohof en Berkenhove

Daarnaast heb jij invloed op jouw werkdagen. Je kunt bij ons aangeven op welke dagen je wel en niet beschikbaar bent voor Atlant. Samen met jouw collega’s maak jij onderdeel uit van het schoonmaakteam, maar je werkt nauw samen met het zorgteam op de afdeling. Daarnaast sta je in nauw contact met bewoners en collega’s. De sfeer onder collega’s is informeel en dat draagt eraan bij dat iedereen bereid is elkaar te helpen als dat nodig is. Elke dag ga jij met jouw collega’s de uitdaging aan om het weer schoon te krijgen.

“Lieve bewoners en humor met collega’s maakt het voor mij fijn en mooi werken bij Atlant!” Chantal Spijkers (Medewerker Schoonmaak).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij ervaring in de schoonmaak en beheers je de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Inschaling

Bij Atlant krijg je: 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.416,15 euro (CAO VVT FWG 15) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast contract;
• 12 – 16 uur per week, minder uur in overleg;
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden van Chantal Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hoogenberg (coördinator facilitaire zaken) op 06 83 12 78 90.

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 10-01-2023
Reageer voor 14-04-2023
Ingangsdatum 10-01-2023
Nummer 116857
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant