Medewerker schoonmaak
Zorggroep Noorderboog

Ben jij die aanpakker die wij zoeken?

Word jij blij van schoonmaken en maak je graag deel uit van een team dat de beste zorg wil bieden aan onze bewoners? Dan ben je van harte welkom om ons team te versterken als medewerker schoonmaak!

Locatie De Schiphorst
Verpleeghuis De Schiphorst biedt gespecialiseerde belevingsgerichte zorg aan mensen met dementie (psychogeriatrie) in een kleinschalige woonomgeving. Er zijn vijf woonafdelingen met ieder vier huizen waar acht cliënten wonen: Lankhorst, Havixhorst, Dickninge, Oosterboer en Lindenhorst. De regie ligt bij de cliënt. Door goed te kijken en te luisteren naar de cliënt kunnen we de zorg bieden waar hij of zij zich prettig bij voelt. Wonen en welzijn staan voorop. De zorg wordt aangeboden door betrokken en inspirerende medewerkers in samenspraak met bewoners en mantelzorgers.

Wat ga je precies doen?

Jij bent diegene die de schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden van algemene aard verricht. Je maakt de appartementen van de cliënten schoon, zorgt ervoor dat de algemene ruimten schoon en netjes zijn, verzamelt het afval en doet overige veelvoorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt minimaal over vmbo werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over praktische ervaring op het gebied van schoonmaken;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar kunt ook in teamverband de verschillende taken uit te voeren;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent hulpvaardig, ordelijk en nauwkeurig;
  • Je ziet wat nodig is en kunt makkelijk schakelen als de situatie daar om vraagt.

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. Er zal één vaste dag (7 uur) zijn, waarop je wordt ingezet. De overige 7 uur worden flexibel ingevuld. De functie van medewerker schoonmaak is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 15 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv, onder vermelding van vacaturenummer 1904.25, vóór 12 december 2019 naar vacatures@noorderboog.nl

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort bij de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Renate Moes, teamleider, bereikbaar op 06-58 76 43 45.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 1904.25
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie de Schiphorst
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 14
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Renate Moes, teamleider, bereikbaar op 06-58 76 43 45.
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 29-11-2019
Reageer voor 12-12-2019
Ingangsdatum 01-12-2019
Nummer 49881
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn. Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

Meer over Zorggroep Noorderboog