Medewerker Staf
Humanitas Onder Dak Twente

Functieomschrijving

Over de functie

Bij Humanitas Onder Dak bieden wij begeleiding op ‘maat’. Want geen enkel traject is en verloopt hetzelfde. Ben jij diegene die de kwaliteit van de zorg waarborgt en waar nodig het begeleidingstraject bijstuurt? Want ons doel is om cliënten zo goed mogelijk zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij door middel van planmatige, doelgerichte en methodisch onderbouwde begeleiding. Ga jij hier jouw steentje aan bijdragen?

Medewerker Staf
24 uur per week

Als Medewerker Staf ben jij degene die snel kan schakelen en heel flexibel kan zijn. Je bent proactief en ondernemend en je durft op te treden tegen grensoverschrijdend gedrag. Jouw hoofdtaken zullen bestaan uit het inventariseren van de hulpvraag, aan de hand daarvan een begeleidingsplan opstellen en deze vervolgens monitoren. Ook hechten wij, binnen Humanitas Onder Dak veel waarde aan kennisontwikkeling en worden alle werkzaamheden uitgevoerd vanuit een humanistische grondhouding.

Ons gedreven team wil jou graag als nieuwe collega, om mee samen te werken en om samen te groeien. Neem je eigen specialiteit en ervaring mee en verrijk dit team, waar hard werken en humor hand in hand gaan.

Functie eisen

  • Je beschikt over een HBO-diploma van een relevante opleiding.
  • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep.
  • Je hebt basiskennis van sociale systemen voor begeleiding en ondersteuning van cliënten.
  • Je hebt kennis en affiniteit met de methodiek Krachtwerk.
  • Je hebt kennis van de sociale kaart.

Inschaling

De functie is ingedeeld in salarisschaal 8, cao Sociaal Werk. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 3.864,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Naast de vakantietoeslag een fijne eindejaarsuitkering die kan oplopen tot 8,33%. Dat is een volledige 13e maand!
  • Flexibele arbeidstijden.
  • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
  • Een individueel Loopbaanbudget.

Bijzonderheden

Heb je interesse in deze boeiende functie bij Humanitas Onder Dak en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag vóór 2 december 2021 tegemoet.

Even goed om te weten:
Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Humanitas Onder Dak vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Type Werkplein
Organisatie Humanitas Onder Dak Twente
Locatie Stafbureau
Postcode 7551 AG
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Functie(s) Staffunctionaris
Stafmedewerker
Publicatiedatum 22-11-2021
Ingangsdatum Nader te bepalen
Reageer voor 02-12-2021
Nummer 73068
Doorsturen Bekijk PDF

Humanitas Onder Dak Twente

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Meer over Humanitas Onder Dak Twente