Medewerker voedingsdienst (21 uur per week Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Om 8.30 uur begint je dienst in de keuken waar je voorbereidingen treft voor de warme maaltijden tussen de middag. Je ondersteunt hierbij de kok op een locatie van Solis in Deventer. Hierna doe je afwas in en de schoonmaak van de keuken.

Rond het middaguur verzorg je de warme maaltijden door ze te portioneren en op te scheppen in het restaurant.

Functie eisen

Profiel
Als medewerker voedingsdienst verricht je diverse werkzaamheden waarbij je zorgt voor naleving en uitvoering volgens de HACCP-regels. Je bent flexibel inzetbaar, dit geldt ook voor het weekend. Daarnaast ben je representatief, ordelijkheid, ben je scherp op hygiëne en klantvriendelijkheid. Je beschikt over kennis op Lbo-niveau, eventueel aangevuld met een HACCP- training en kan serveren.

 

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

 

 

 

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 1.714,68 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 10). De aanstelling is bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Bijzonderheden

Solliciteren?
Je kunt reageren voor 27 maart 2019 via www.zorggroepsolis.nl/vacatures. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 3 april 2019.

 

Meer informatie?
Neem contact op met Carool Sabas, teamleider voedingsdienst, via: 06 - 10 98 1825.

 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Type Vacature
Intern nummer 75
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 21
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Keukenassistent
Publicatiedatum 13-03-2019
Reageer voor 27-03-2019
Ingangsdatum 13-03-2019
Nummer 44364

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis