Medewerker welzijn - locatie Veldhuis
KleinGeluk

Functieomschrijving

Locatie Veldhuis  is een woonzorgcentrum en bevindt zich in het centrum Apeldoorn. De bewoners ondersteunen wij met zorg en welzijn, zowel somatisch als lichtere PG.

Elke woongroep op deze locatie heeft een buurtkamer. Ook zijn er verschillende plekken in het gebouw om elkaar te ontmoeten. In de gezamenlijke buurtkamer van iedere woongroep wordt vers gekookt, gezamenlijk gegeten en speelt het dagelijks leven zich af. De techniek van persoonlijke alarmering maakt het gebruik van leef cirkels mogelijk. De bedoeling is om bewoners hierdoor de vrijheid te bieden die voor hen passend is, terwijl de veiligheid is gewaarborgd.

Samen met het zorgteam, familie en vrijwilligers geef je dagelijks vorm aan welzijn door goed te luisteren en dit om te zetten in een passend welzijnsaanbod, een activiteitenprogramma of door te ondersteunen bij het realiseren wat individueel van waarde is voor de bewoner.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Wat ga je doen?

Als medewerker welzijn ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten en bied je individuele begeleiding en structuur aan.
Je ontwikkelt activiteiten voor de cliënten vanuit de buurtkamer of  één van de beleefruimtes, die gericht zijn op ontmoeting, beleven en welzijn en voert deze uit.

In de huiskamer ben je het vertrouwde gezicht voor de cliënten en familie en lever je een belangrijke bijdrage aan het “thuis” gevoel voor onze cliënten. Als medewerker welzijn luister je goed naar de cliënten om te ontdekken welke activiteiten het beste passen bij de persoon, zowel individueel als in groepsverband. Met jouw creativiteit en enthousiasme weet je dit te vertalen naar verschillende gezellige en zinvolle activiteiten. Met materialen en middelen weet je deelnemers te stimuleren. Het organiseren en coördineren van het dagprogramma hoort hier natuurlijk bij. Dit doe je samen met onze betrokken vrijwilligers en stagiaires, daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van het zorgteam.

Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

  • Je bent in het bezit van een afgerond mbo diploma niveau 3 richting SPW / MMZ/ AB of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring met de verpleeg- en verzorgingshuiszorg;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

  • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, 20-24 uur per week;
  • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 2.937,68 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer uiterlijk vrijdag 20 mei a.s.: stuur je cv en begeleidende brief via onze website werkenbij.kleingeluk.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Margot Heddes (Locatiemanager Veldhuis), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Veldhuis
Postcode 7311 PK
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 20-05-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 110697
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk