Medewerker welzijn (activiteitenbegeleider) / woonzorgcentrum Apeldoorn-Zuid
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij een nieuwe medewerker voor ons woonzorgcentrum Avondzon in de functie van Medewerker welzijn (activiteitenbegeleider) voor 20 uur per week. Mocht je qua uren andere wensen hebben dan is dit ook bespreekbaar!

Locatie Avondzon is een geliefd, kleinschalig woonzorgcentrum in Apeldoorn-Zuid (gelegen aan de Eendenweg). Cliënten wonen er veilig en kunnen er volop genieten van persoonlijke aandacht, deskundige zorg, met veel mogelijkheden en prettig comfort. Avondzon biedt ook kleinschalig wonen aan voor mensen met dementie (PG). Rondom het woonzorgcentrum staan zorgwoningen.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker welzijn (activiteitenbegeleider) ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten en bied je individuele en groepsgerichte begeleiding en structuur aan. Het welzijn van de bewoner staat daarbij centraal. Eigen regie en zinvol bezig zijn, zijn naast bewegen belangrijke uitgangspunten.

Op de locatie ben je een vertrouwd gezicht voor de cliënten en familie en lever je een belangrijke bijdrage aan het “thuis” gevoel voor onze cliënten. Als medewerker welzijn (activiteitenbegeleider) luister je goed naar de cliënten om te ontdekken welke activiteiten het beste passen bij de persoon, zowel individueel als in groepsverband. Met jouw creativiteit en enthousiasme weet je dit te vertalen naar verschillende gezellige en zinvolle activiteiten. Met materialen en middelen weet je deelnemers te stimuleren.
Het organiseren en coördineren van het dagprogramma hoort hier natuurlijk bij. Dit doe je samen met onze betrokken vrijwilligers, woonassistenten en stagiaires, daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van het zorgteam. Ook lever je een bijdrage aan de locatie activiteiten.

Wij gaan als team bij KleinGeluk ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste professionele collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van minimaal een afgerond mbo diploma niveau 3 richting SPW / Maatschappelijke Zorg of vergelijkbare opleiding;
 • Je hebt ervaring met de verpleeg- en verzorgingshuiszorg (pre);
 • Je bent flexibel beschikbaar en ook inzetbaar in de weekenden (1x per 14 dagen);
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

 • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 2u0 uur per week (in overleg); Bij functioneren naar wederzijdse tevredenheid is de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 3.025,81 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, zodat jij je talenten kan benutten;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De volledige kosten hiervoor worden door KleinGeluk vergoed.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Je kunt jouw cv met begeleidende brief versturen, uiterlijk dinsdag 28 maart, via de button ‘solliciteren’ en je hoort z.s.m. van ons.

Neem voor meer informatie contact op met Ronald van Gerrevink (Manager locatie Avondzon), via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in-en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Avondzon
Postcode 7331 EB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Overig
Pedagogisch medewerker
Welzijnswerker
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 29-03-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 118591

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk