Medewerker welzijn en activering Nunspeet
Zorggroep Noordwest-Veluwe

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

In Nunspeet zijn wij met ingang van april 2019 op zoek naar een medewerker welzijn & activering die in staat is om in Het Wijkontmoetingscentrum mee te werken aan het vormgeven van een bruisend centrum. Een ontmoetingsplek voor de burger, groot en klein.

Je gaat in op de vraag van de bezoeker en ontwikkelt activiteiten voor diverse doelgroepen en helpt vrijwilligers met het opstarten van activiteiten. Het welzijnsbeleid van de Zorggroep Noordwest-Veluwe en de visie op het WOC is hierbij ondersteunend, waarin ‘persoonsgerichtheid’ het centrale thema is. De activiteiten die je uitvoert hebben een divers karakter en vinden zowel individueel en als groepsgericht plaats. Tenslotte maak je een zinvolle daginvulling mogelijk, waarin de wens van de bezoekers leidend is.

Functie eisen

Wat vinden bij belangrijk?

Ben jij: flexibel inzetbaar, werk je graag samen, ben je sprankelend, communicatief sterk, empathisch, ondernemend, innovatief, creatief en thuis in het begeleiden van bezoekers die de regie houden over hun eigen leven? Herken jij jezelf hierin? Dan is de kans groot dat jij helemaal op je plek bent in ons team welzijn!

  • Je beschikt minimaal over een MBO 4 diploma “een opleiding in een agogische richting of , Sociaal Cultureel Werker”
  • Je hebt ervaring met het aanbieden van gevarieerde activiteiten , zowel in groepsverband als op individuele basis.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je legt gemakkelijk contacten met zowel bezoekers, vrijwilligers als collega’s
  • Je hebt ervaring met verschillende doelgroepen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Inschaling

Wat bieden wij?

Je wordt ingezet op een breed scala aan activiteiten zowel binnen de maatwerk als de algemene voorziening. Op de locaties in de regio Nunspeet. Daarnaast bieden we jou:

  • Contract voor bepaalde tijd tenminste 1 november 2019.
  • Salaris wordt conform de CAO VVT, de functie is ingedeeld in FWG 35.
  • Eerst 4 uur gemiddeld per week (vanwege de ontwikkelingen van het wijkontmoetingscentrum mogelijk in de loop van de tijd meer uren bespreekbaar.)
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan snel op de functie van medewerker welzijn en activering. Je bent meer dan welkom! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerda Rook, manager middenkader, telefoonnummer 06-51101919.

Wat je moet weten…

Deze vacature is zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij voordat je bij ons gaat werken om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wie zijn wij?

Waardevolle zorg op maat bieden, dat is onze passie. Bij Zorggroep Noordwest-Veluwe staan (kwetsbare) ouderen centraal. Wij zijn specialist in ouderenzorg en de zorg die wij verlenen is dan ook volledig afgestemd op de behoefte van de cliënt die aan onze zorg is toevertrouwd. Geen standaardzorg dus. Met elkaar zorgen wij elke dag opnieuw dat onze cliënten de zorg krijgen die zij op dát moment nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers op een prettige manier kunnen werken en dat zij hun talenten kunnen ontplooien om zo van nog meer waarde te zijn voor onze cliënten.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noordwest-Veluwe
Locatie Ittmannshof
Postcode 8071 JK
Stad Nunspeet
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 4
Uren tot 4
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerda Rook, manager middenkader, telefoonnummer 06-51101919.
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 20-03-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 44552
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Het brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden zij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis. Kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat ze doen.

Meer over Zorggroep Noordwest-Veluwe