Medewerker Zorgcentralist Plus
Verian

Ben jij die kei die graag telefonisch zorg gerelateerde vragen aanneemt en oplost? Dan zijn wij als Zorgcentrale Vérian op zoek naar jou!

Medewerker Zorgcentralist Plus
minmiaal 16 uur per week | FWG 35

Wat ga je doen?
Vanuit de Zorgcentrale BV worden vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn de volgende diensten aangeboden; personenalarmering, bereikbaarheidsdiensten en zorgopvolging.

Als medewerker Zorgcentralist Plus neem jij telefonisch zorg gerelateerde cliëntvragen/personenalarmering aan. Jij beoordeelt deze en handelt ze af. Na triage zet jij op het juiste deskundigheidsniveau zorg in. Op het moment dat er inzet is van de huisarts of via 112, heb je overleg met de verpleegkundig zorgcentralist en afhankelijk van de zwaarte van de zorgvraag draag jij de casus over aan de verpleegkundig zorgcentralist.

Daarnaast voer je medische dubbelcontrole in low-risk situaties uit.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie om deze na een jaar om te zetten naar onbepaalde tijd;
  • Een afwisselende, grotendeels, zelfstandige baan in een inspirerende, innovatieve organisatie en hecht collegiaal team;
  • Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT FWG 35;
  • Minimale fysieke belasting;
  • Een goede inwerkperiode;

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een mbo opleiding Verzorgende IG niveau 3 of hebt deze (bijna) afgerond;
  • Kennis van de sociale kaart;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een duidelijke telefoonstem;
  • Een flexibele inzet; je werkt dag en/of avonddiensten, maar ook in de weekenden of op feestdagen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!; 
  • Zelfstandigheid, integriteit en ordelijkheid.

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Vérian onderscheidt zich in de regio als deskundige en gespecialiseerde organisatie met een compleet zorgaanbod (van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging en thuisbegeleiding). Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk de regie over hun leven behouden, waar mogelijk de zelfredzaamheid wordt vergroot en aanvullend hierop de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en wil je ons collegiale team komen versterken of wil je meer weten over deze leuke baan? Bel of app dan met Monique van Gortel, Manager Zorgcentrale, 06-11905591.

Solliciteren kan via onderstaand formulier.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 17-06-2022
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 17-06-2022
Nummer 70702
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian