MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE VERZORGING OUDERENZORG FLEXPOOL
Saxenburgh

Saxenburgh Ouderenzorg zoekt meerdere MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE VERZORGING die met aandacht zorgen voor een schone woonomgeving.

Hoe ziet het werken in de huishouding bij Saxenburgh Ouderenzorg er uit?
Fijn dat jij mogelijk ons team met medewerkers huishoudelijke verzorging komt versterken! Als medewerker huishoudelijke verzorging kom je bij onze bewoners en/of cliënten thuis en zorg jij met jouw kwaliteiten voor een frisse en schone woonomgeving.

Met jouw hart voor de oudere mens zorg jij dat je tijdens jouw schoonmaakwerkzaamheden aandacht hebt voor de mens maar vooral zorgt voor een schone omgeving. Jij ziet de mogelijkheden van onze bewoners en/of cliënten en nodigt ze uit om jou te helpen.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je vindt het leuk om met onze bewoners en/of cliënten in aanraking te komen. Jij bent in voor een gezellig praatje maar je vindt het vooral leuk om te zorgen voor een frisse en schone woonomgeving. We vinden ervaring minder belangrijk. We kijken meer naar de capaciteiten die je hebt en hoe je in je werk staat.

Waar kom jij te werken?
Wij zoeken voor onze woon-zorglocaties in Ommen, Hardenberg, Gramsbergen en Coevorden enthousiaste (nieuwe) medewerkers maar ook de thuiszorg zoekt enthousiaste medewerkers. Jij wordt aangenomen in de flexpool Ouderenzorg en bent daarom inzetbaar op meerdere locaties. Iedere bewoner en/of cliënt heeft een eigen, ruime kamer met toilet en badkamer. Deze ruimtes en de gezamenlijke en algemene ruimtes van de woon-zorglocaties hebben jouw schoonmaaktalent nodig.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is maximaal € 2.205,77 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 15). 
    • Er komt nog vakantiegeld (8%) , eindejaarsuitkering (8,33%) en (indien van toepassing) onregelmatigheidstoeslag bij
  • Een deeltijd van 2 tot 4 uur is bespreekbaar. Hierover gaan wij met jou in overleg
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met de coördinator flexpool; Leanne van Luik of Marjan Stolk, Tel. (0523) 27 63 11 of mail naar coordinatorflexpool@sxb.nl.

Je kunt reageren tot 23 september 2021. Ter informatie melden wij dat we de gesprekken graag willen laten plaatsvinden op donderdag 30 september 2021.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op!
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Type Vacature
Intern nummer V.21.077
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, diverse locaties
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 2
Uren tot 4
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij de coördinatoren Flexpool Leanne van Luik en Marjan Stolk via coordinatorflexpool@sxb.nl of (0523) 27 63 11
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Medewerker facilitair
Publicatiedatum 24-08-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 23-09-2021
Nummer 70617
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh