Medewerkers voor de CSA opleiding
ZGT

Functieomschrijving

Het operatiekamercomplex van ZGT bestaat uit 17 operatiekamers, twee holdings, twee verkoeverkamers en een afdeling CSA, dit alles verdeeld over twee locaties. Sinds begin 2018 zijn wij in het bezit van een hypermoderne Hybride OK en vinden er operaties plaats middels robotchirurgie. Het OK-complex is een veelzijdige en complexe omgeving waar verschillende disciplines en specialismen samen werken.
Onder begeleiding voer je alle taken van een medewerker steriele medische hulpmiddelen uit gerelateerd aan de opleidingsfase. Als medewerker steriele medische hulpmiddelen in opleiding word je opgeleid om je bezig te houden met:
• het reinigen en steriliseren van medische hulpmiddelen;
• het controleren van de gesteriliseerde medische hulpmiddelen op functionaliteit en reinheid;
• het transporteren van medische hulpmiddelen;
• het signaleren van onjuistheden ten aanzien van het omgaan met en het gebruiken van steriele medische hulpmiddelen.
Tijdens het praktische gedeelte van het opleidingstraject word je op de CSA begeleid door praktijk- en werkbegeleiders. Deze praktijkgerichte opleiding start in september 2021. Je start minimaal één maand voor aanvang van de opleiding.

Functie eisen

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en kennis van de OK/CSA en gerelateerde CSA/ afdelingsprocessen is een pré. Je bent enthousiast, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband werken. Vanzelfsprekend zijn je sociale vaardigheden meer dan goed ontwikkeld en kan je jezelf goed mondeling uitdrukken. Zowel als het gaat om contact met klanten als collega’s. Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor collega’s staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven. Je bent bereid tot werken in onregelmatige diensten en bent flexibel en op beide locaties inzetbaar.

Inschaling

Jouw salaris is tijdens de voorwerkperiode en de opleiding ingedeeld in FWG 30 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.841,= (30-0) en maximaal € 2.741,= (30-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na afronding van de opleiding en wanneer je definitief wordt geplaatst binnen de afdeling centrale sterilisatie, word je ingedeeld in FWG 35. Jouw salaris bedraagt dan, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.938,= (35-0) en maximaal € 2.882,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

Bijzonderheden

Wij bieden je een overeenkomst voor de duur van de opleiding. Plaatsing binnen de CSA is voor de duur van de opleiding. Na beëindiging van de opleiding wordt bekeken of definitieve plaatsing mogelijk is op basis van ruimte in de personeelsformatie.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De terugbetalingsregeling conform de regeling studiekosten is van toepassing.

In verband met de verschillende profielen van de ziekenhuizen, word je voor het behalen van bepaalde leerdoelen op beide locaties geplaatst.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 09 maart 2021, in Almelo.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2021-435
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Karin te Spenke, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 13 13 94 55.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 18-03-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 60730

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT