MEDISCH PEDAGOGISCH ZORGVERLENER
Saxenburgh

Het Vrouw & Kind Centrum zoekt een MEDISCH PEDAGOGISCH ZORGVERLENER met ervaring in een klinische setting

In ons ziekenhuis houden we de lijntjes kort en zorgen we samen voor een veilig, kindvriendelijk en pedagogisch verantwoord klimaat

Hoe ziet het werken als medisch pedagogisch zorgverlener er uit?
Als medisch pedagogisch zorgverlener begeleid je kinderen van 0-18 jaar en diens ouder(s) en/of verzorger(s). Een belangrijk uitgangspunt op de afdeling is het waarborgen van de ontwikkeling en opvoeding van het kind voor, tijdens en na de ziekenhuisopname. Het is je taak om ervoor te zorgen dat er een zo prettig en positief mogelijke ziekenhuisbeleving wordt gerealiseerd, waarbij zo min mogelijk angst, pijn en stress ervaren wordt, ter voorkoming van trauma's.

Je gaat voorbereiden op en begeleiden bij onderzoeken en behandeling. Je stelt behandelingsplannen op en zorgt voor verslaglegging rondom begeleiding,  observaties en interventies.

Op de poli bied je begeleiding aan kinderen met specifiek lichamelijke klachten waarvan bekend is dat er naast medische zorg ook pedagogische en/of psychologische behandeling noodzakelijk is. In dit kader bied je advies en ondersteuning aan ouders over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. De begeleiding is gericht op de integratie van gedrag en gezondheid in fysieke, sociale en cognitieve zin. Daarbij maak je gebruik van verschillende interventies.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Je beschikt over een HBO-diploma pedagogiek, SPH of Social Work en hebt kennis van medische terminologie en ziektebeelden. Je bent flexibel en vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende situaties. Je legt gemakkelijk contact, kunt goed luisteren en door je inlevingsvermogen maak jij echt verbinding. Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook prettig om samen te werken met diverse interne en externe disciplines.

Over de afdeling
In het Saxenburgh Medisch Centrum ben je als medisch pedagogisch zorgverlener zowel werkzaam op het Vrouw Kind Centrum met 15 bedden, als op de kinderpoli: ‘Saxenburgh Groei’. Samen met de twee andere medisch pedagogisch zorgverleners, maak je deel uit van een multidisciplinair team bestaande uit kinderartsen, verpleegkundigen en een psycholoog.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een afwisselende baan waarin je jouw expertise als medisch pedagogisch zorgverlener volledig kwijt kunt. Een prettige werksfeer met een heel fijn team en korte lijntjes voor overleg

  • 16 uren per week, de werktijden zijn volgens rooster tussen 9.00 tot 17.30 uur op doordeweekse dagen
  • Salaris is minimaal € 2.897,- en maximaal € 4.118,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van bepaalde tijd met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 5 juni 2023. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met Monique Meijer, teamcoördinator, via (0523) 27 6182.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op donderdag 15 juni 2023.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.23.068
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Monique Meijer, teamcoördinator, via (0523) 27 6182
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 24-05-2023
Ingangsdatum 01-08-2023
Reageer voor 05-06-2023
Nummer 120245
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh