Medisch secretaresse/doktersassistent
ZGT

Functieomschrijving

Urologie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met ziekten van de nieren en de urinewegen. Onze urologen zetten zich in voor een optimale behandeling van alle patiënten met urologische problemen.

Goede communicatievaardigheden en omgangsnormen zijn vereist. Het patiënten proces laten aansluiten bij de behoeften van de patiënt en continuïteit en doorlooptijd van spreekuren bewaken is onze wens.

Jouw taken bestaan o.a. uit:
- Het voorbereiden en begeleiden van spreekuren
- Het verwerken van correspondentie
- Postverwerking en postverzending
- Het aannemen van inkomende telefoongesprekken en prioriteiten stellen
- Afspraakplanning
- Agenda beheer
- Het voorbereiden, organiseren en notuleren van interne besprekingen.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op HAVO-niveau, aangevuld met een opleiding tot medisch secretaresse en je bent in het bezit van een diploma medische terminologie. Of je bent in het bezit van het diploma Doktersassistente. Ben je doktersassistente dan zal het afnemen van urinekweken en urinesedimenten ook bij je werkzaamheden behoren.
Ervaring met HIX, Windows en Word is een pré. Verder vinden we het belangrijk dat je gastvrij bent, collegiaal en representatief. Dat je goed kunt samenwerken en accuraat, flexibel en deskundig uitvoert wat er nodig is. Dat je initiatiefrijk bent het werk ziet liggen en kunt genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.882,= (35-0) en maximaal € 2.798,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 augustus a.s.

Je hoeft bij aanstelling niet voldoende beschermd te zijn tegen Hepatitis B, bij aanstelling krijg je een vaccinatie aangeboden.


Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT Almelo en ZGT Hengelo
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jeanne Linneweever, unithoofd, telefoonnummer: 088-7083751 of 06-12961902
Functie(s) Secretaresse Medisch
Publicatiedatum 30-07-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 08-08-2020
Nummer 54042
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT