Medische dienst/Arnhem en Nieuw Wehl/Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)/44,44% tot 100%/Per direct/(m/v)
Elver

Functieomschrijving

Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

Minimaal 16 uur en maximaal 36 uur per week

(44,44% - 100% dienstverband)

De werkplek

Het medisch team is verantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten die bij Elver verblijven. Met de stijgende leeftijd van de, voornamelijk volwassen populatie, neemt het aantal en de diversiteit van de klachten toe. Deze combinatie zorgt voor een boeiende en uitdagende werkomgeving voor het medisch team.

Ook beschikt Elver over een Behandelcentrum waar (para)medische en psychologische zorg geleverd wordt aan cliënten die thuis wonen of verblijven bij collega-instellingen.

De werkzaamheden

Als AVG bied je medische zorg aan mensen met een verstandelijke beperking samen met een team van artsen, waaronder vier AVG , één AVG in opleiding en twee huisartsen, verpleegkundigen, en doktersassistenten. Je primaire werkzaamheden zijn het draaien van spreekuren voor een doelgroep die bijzondere eisen met zich meebrengt ten aanzien van je communicatieve en diagnostische vaardigheden. Je werkt hierin nauw samen met de overige medewerkers van het interdisciplinaire behandelteam van paramedici en gedragskundigen. Ook het afstemmen met verwanten en/of wettelijk vertegenwoordigers vormt een belangrijk onderdeel van je werk.

Participeren in de groeiende polikliniek waarin specialistische AVG-zorg wordt geboden na verwijzing door een huisarts, zal een belangrijke deel van de werkzaamheden zijn. Hiernaast heeft Elver diverse consulentschappen bij andere instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Ben jij:

- een BIG geregistreerde AVG of bijna klaar met de opleiding?

- proactief, nieuwsgierig, communicatief en sociaal vaardig en kan je goed samenwerken in een team?

- beschik je over verantwoordelijkheden als zorgdragen voor, adviseren en coördineren in het belang van de cliënt?

Dan zoeken wij jou!

Inschaling

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Je standplaats is de locatie in Arnhem en/of Nieuw Wehl in de Achterhoek, nabij Doetinchem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Wij bieden een salaris conform functiegroep 75; minimaal € 5.034,- / maximaal € 7.741,- bij een fulltime dienstverband . Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan, eindejaarsuitkering van 7,05%.

Bijzonderheden

Geïnteresseerd

Voor vragen en/of inlichtingen kun je contact opnemen met Roy Bannink, Arts voor Verstandelijk Gehandicapten, tel: 06 5189 3434.

Voor aanvullende informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar www.elver.nl                                                                         

Wij zoeken door tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben. Solliciteren kan via onze website www.elver.nl We zien je schriftelijk reactie graag tegemoet.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Roy Bannink, Arts voor Verstandelijk Gehandicapten, tel: 0651893434
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 23-04-2019
Reageer voor 01-01-2020
Ingangsdatum 23-04-2019
Nummer 45328
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver