Meerdere kwaliteitsverpleegkundigen 24-36 uur per week
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren en pro-actieve verpleegkundige niveau 5 (of bereid de opleiding HBO verpleegkundige te volgen) met een scherp oog voor kwaliteit én heb je ervaring binnen de ouderenzorg? Wil je iedere dag zorgprofessionals met raad en daad bijstaan op het gebied van kwaliteit en kwaliteitsontwikkeling zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren? En heb je interesse om een nieuwe functie in onze organisatie vorm te geven en schrik je niet van tegenwind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

In deze voor Driezorg nieuwe functie heb je als kwaliteitsverpleegkundige een breed en divers takenpakket gerelateerd aan alle aspecten die kwaliteit van zorg raken. Je werkt hierbij op verschillende niveaus.

 

 1. Je bent dagelijks op de werkvloer te vinden.
  Samen met de verpleegkundigen in de zorgteams formuleer je ontwikkeldoelen op team en individueel niveau. Samen met medewerkers ga je aan de slag. Je adviseert, begeleidt, coacht, traint en inspireert individuele medewerkers en teams zodat de teams de te behalen teamresultaten waar kunnen maken.
  Tevens zet je jouw expertise in bij het verlenen van meervoudige en complexe zorg. In dit kader ontwikkel je nieuwe initiatieven voor het optimaliseren van de omgang met de meest kwetsbare ouderen.

 2. Je monitort de kwaliteit van de zorg op je locatie door observaties en het toetsen of o.a. de protocollen en zorgleefplannen worden gevolgd. Je adviseert en ondersteunt de teammanager bij het implementeren en uitvoeren van beleid rondom kwaliteit en veiligheid. Je signaleert knelpunten, je analyseert en doet praktijkonderzoek, initieert verbetervoorstellen en onderneemt actie.

 3. Je neemt deel aan commissies en werkgroepen intern en extern en als kwaliteitsverpleegkundige ben je onder andere onderdeel van het in 2019 te vormen interne auditteam. Vanuit dit team kun je in voorkomende situaties worden ingezet bij incidenten/calamiteitenonderzoek. Tot slot vragen we je een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een professioneel platform binnen Driezorg.

Functie eisen

Wat breng je mee?

 • je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 (HBO-V), heb je een diploma verpleegkundige niveau 4 dan ben je bereid de HBO opleiding verpleegkunde te volgen.
 • je bent BIG geregistreerd en bevoegd en bekwaam voor het verrichten van verpleegtechnische vaardigheden
 • kennis en ervaring in de ouderenzorg en het werken met PG cliënten is een pré
 • je beschikt over aantoonbare goede coaching vaardigheden
 • je houdt vakliteratuur bij
 • je kan goed feedback geven en ontvangen
 • je weet prioriteiten te stellen
 • Je werkt dag-, avond- en weekenddiensten
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent enthousiast
 • je zet je in voor een optimale samenwerking met je collega’s    

Inschaling

Wij bieden:

 • een contract voor onbepaalde tijd
 • een salaris conform CAO VVT (richtsnoer kwaliteitsverpleegkundige niveau 5: FWG 50)

Bijzonderheden

Meer weten?

Ingrid van Delft, manager WWZ, vertelt je graag meer over de functie. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 06-22215786.

Interesse?

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van CV vóór 22 maart naar ons toe (via sollicitatie@Driezorg.nl). We vragen je wel echt alleen te reageren als je voldoet aan het profiel.Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ingrid van Delft, manager WWZ, 06-22215786
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 07-03-2019
Reageer voor 22-03-2019
Ingangsdatum 07-03-2019
Nummer 44237
Doorsturen Bekijk PDF