MEERDERE VERPLEEGKUNDIGEN EN/OF VERZORGENDEN IG BIJ VAN DEDEM MARKE voor 26-32 uur.
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

Verzorgende IG in een dynamische ouderenzorg omgeving is wellicht iets voor jou! Ben jij proactief ingesteld, flexibel, gedreven, gastvrij en denk jij in mogelijkheden? Dan zijn de verschillende ouderenzorglocaties van de Baalderborg Groep op zoek naar jou!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! We verwelkomen je graag op korte termijn.

meerdere verpleegkundigen of verzorgenden IG (m/v)
Uren in overleg (gemiddeld 26-32 uur per week

Waar ga je werken?
We zoeken daadkrachtige medewerkers voor de teams in Slagharen, Bergentheim en Dedemsvaart. De doelgroepen zijn onder meer somatische en psychogeriatrische verpleeghuiszorg en thuiszorg.

Wat ga je doen?
Je draagt zorg voor de uitvoering van verzorgende en eenvoudige verpleegtechnische werkzaamheden volgens het zorgplan. Daarnaast verricht je overige voorkomende werkzaamheden en word je teamtaakhouder voor enkele teamtaken.

Functie eisen

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal je verzorgende IG diploma afgerond. Je bent gastvrij, daadkrachtig en leergierig en bereid jezelf te ontwikkelen. Je bent inzetbaar op alle diensten inclusief nachtdiensten. Daarnaast heb je een hoge mate van zelfstandigheid, bent tevens goed in staat om samen te werken en toont daarin initiatieven. Je bent proactief en in staat verbindingen te leggen tussen teams en bent  in staat om op de juiste wijze feedback te geven en te ontvangen. Samen zorgen dat, is voor jou een bekend fenomeen! Jij weet hoe dit in de praktijk vorm te geven.

Inschaling

Wat hebben we je te bieden?
Een warm welkom binnen een mooie dynamische werkplek! De arbeidsuren en voorwaarden zijn conform de CAO-GHZ. Het salaris is voor de functie Verzorgende IG  ingedeeld in FWG 40 en bedraagt dan afhankelijk van ervaring maximaal € 2.807,00 op basis van 36 uur. Voor de functie Verpleegkundige is het salaris ingedeeld in FWG 45 en bedraagt dan afhankelijk van ervaring maximaal € 3.084,00 op basis van 36 uur Tevens hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Wat je verder nog moet weten
Je krijgt een overeenkomst voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid is de intentie om het contract te verlengen voor onbepaalde tijd.

Je kunt reageren tot en met 30 juni aanstaande. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 2 of 3 juli a.s. Vermeld in je sollicitatiebrief duidelijk naar welke functie en locatie je voorkeur uit gaat.

VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Van Dedem Marke in Dedemsvaart
Postcode 7701LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij kunnen bieden? Aarzel niet en bel voor vragen 0523 287100 en vraag naar Anjo Veldkamp of Bastiaan Arkes voor de locatie van Dedem Marke.
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-06-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-06-2019
Nummer 46418
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep