Meewerkstage Communicatie
Stichting Rosengaerde

Communicatie stage Rosengaerde

Volg jij op dit moment de opleiding hbo Communicatie en ben je vanaf februari 2023 op zoek naar een meewerkstage? Lijkt het jou leuk om het werkveld van communicatie binnen de zorgsector te leren kennen en sta je open voor een stage waar een breed takenpakket je te wachten staat? Dan ben je bij Rosengaerde aan het juiste adres!

Wat bieden wij?

We bieden jou een leuke meewerkstage waarin je het uitgebreide werkveld van communicatie leert kennen. Je komt hier te werken samen met een medewerker Communicatie & PR. Je gaat aan de slag met content creatie, websitebeheer, social media, interne communicatie en nog veel meer. Jouw ideeën en adviezen zijn van harte welkom. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op een afdeling waar je elke dag weer wat anders kunt doen!

Rosengaerde is een informele organisatie. De lijntjes zijn kort en daarom krijg je veel mee van wat er speelt in de organisatie. Onze medewerkers weten jou te vinden, daarom werk je met verschillende afdelingen en personen samen. Jouw collega van Communicatie & PR staat altijd open voor je vragen en opdrachten. Samen kijken jullie hoe jij verder kunt ontwikkelen en hoe jij je kennis kunt verbreden. Voor jouw inzet ontvang je een stagevergoeding conform de CAO VVT 2022-2023.

Wie ben jij?

Jij werkt mee, onderzoekt en adviseert op alle gebieden waarin communicatie een rol speelt. Je vormt samen met onze medeweker Communicatie & PR een goed team. Je bent sociaal ingesteld en bent in staat om out of the box te denken. Je toont initiatief en vindt het leuk om met ons mee te denken. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Reageer dan door je cv en motivatiebrief te versturen! Bij meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Roosmarijn Koetsier via 0529-431541 of [email protected]

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Medewerker communicatie/voorlichting
Publicatiedatum 09-09-2022
Ingangsdatum Februari 2023
Reageer voor 01-12-2022
Nummer 113886
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde