MMZ in de ouderenzorg
Markenheem

Functieomschrijving

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze bewoners, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Ben jij MMZ gediplomeerd en toe aan een (nieuwe) uitdaging binnen de ouderenzorg, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Elke dag staan onze bewoners centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We willen ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Als Medewerker Maatschappelijke Zorg binnen de ouderenzorg verdiep je je in de wensen van onze bewoners. Je zorgt voor een prettige woonsfeer binnen de huiskamer (een groep van maximaal 8 bewoners) en zorgt voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners.

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt binnen de zorgsector en de zwaardere zorgbehoefte van onze bewoners willen wij die goede zorg blijven leveren, dit vraag om meer specifieke kennis. De kennis en ervaring vanuit de psychiatrie wordt voor ons steeds belangrijker. Binnen de ouderenzorg ondersteun je de bewoner, afhankelijk van de individuele behoefte, bij alle voorkomende werkzaamheden, ook op het gebied van de ADL.

Jij houdt van afwisseling in je takenpakket, zodat je daardoor je talenten en kwaliteiten kan inzetten ter verbetering van de zorg binnen Markenheem. Je kunt goed zelfstandig werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie eisen

Je bent een fijne, hulpvaardige en enthousiaste collega met hart voor je werk. Samen met je collega’s wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig en gaat op een creatieve, oplossingsgerichte manier aan het werk. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continu wilt blijven ontwikkelen. Binnen jouw functie ligt het accent op een combinatie tussen zorg en welzijn.

Daarnaast heb je:

  • Een diploma MMZ (niveau 3/4);
  • De bereidheid je te scholen binnen ADL;
  • De bereidheid tot het volgen van het keuzedeel Verzorgende en Verpleegtechnisch handelen;
  • Een "no-nonsens" mentaliteit met een gezonde dosis humor, vrolijkheid en vriendelijkheid.

Inschaling

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Met liefde voor ons vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. We investeren in onze vakmensen en bieden je daarom volop ontwikkelingskansen. Zo kunnen onze bewoners vertrouwen op puur vakmanschap. Iedere dag weer.

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (FWG 35 € 2.135,43 - 2.937,68) Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract. Alle uren zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?

Laat ons dan weten wie je bent! Heb je aanvullende vragen over deze vacature, bel of app gerust met onze recruiters Mirjam (06-86852647) of Nicole (06-59897356). 

Tot snel! 

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 10-02-2023
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 117784
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem