Muziektherapeut
Zorgcentrum De Posten

Functieomschrijving

Ben jij muziektherapeut en op zoek naar werkgeluk? 

Zoek jij een zelfstandige baan in een informele organisatie, waar mensen oprechte aandacht voor elkaar hebben? Voel jij je thuis in een klein team dat, binnen kaders, de vrijheid heeft om zelf keuzes te maken in het belang van de klant? 

Dan ben jij onze nieuwe collega in de functie van

Muziektherapeut

16 uur contract

JOUW BAAN, JOUW WERKGELUK

Binnen de Posten staat het welzijn en welbevinden van klanten hoog in het vaandel. Muziek maakt voor veel van onze klanten een onlosmakelijk deel uit van de kwaliteit van leven. We willen daarbij muziek inzetten om de levenskwaliteit van individuele klanten te bevorderen. Door middel van verschillende therapieën die in groepsverband of individueel worden ingezet wordt getracht doelen te behalen vanuit het zorgplan en/of het behandelplan. We proberen persoonsgerichte zorg zo goed mogelijk vorm te geven. Zo help jij, in samenspraak met zorgmedewerkers en andere disciplines om de levenskwaliteit van klanten zo optimaal mogelijk te laten zijn. Je neemt intakes af om muziektherapeutische ingangen te verkennen en je levert een bijdrage aan verdere diagnostiek en behandeling. Je overlegt met de betrokken disciplines en zorgmedewerkers en neemt indien nodig deel aan het MDO. Daarnaast help jij zorgteams met jouw interventies om de klant beter te leren kennen en ondersteun en coach je je collega's bij de inzet van muziekactiviteiten.

Functie eisen

JIJ

 • hebt een afgeronde opleiding tot muziektherapeut op HBO niveau en bent lid van het register vak therapie of bent bereid je in te schrijven
 • hebt ervaring binnen de ouderenzorg en affiniteit met onze diverse doelgroepen
 • hebt brede kennis van gespecialiseerde muziek therapeutische werkwijzen, methoden en technieken
 • bent open, actief, verbindend, enthousiast en oprecht
 • werkt belevingsgericht en hebt tact, geduld en doorzettingsvermogen
 • sluit met jouw communicatieve vaardigheden goed aan bij klanten, mantelzorgers en collega’s

Inschaling

ONS AANBOD

 • een inspirerende werk- en leeromgeving, een informele sfeer met betrokken en gezellige collega’s
 • contract voor de duur van november 2021 t/m maart 2022 (vanaf april 2022 zijn er mogelijkheden voor een contract van 8 uur voor de duur van een halfjaar vanwege vervanging van ouderschapsverlof)
 • salaris volgens CAO VVT
 • volop mogelijkheden om je talenten te ontplooien en ontwikkelen
 • goede arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

JOUW SOLLICITATIE

Enthousiast geworden over de functie van Muziektherapeut bij de Posten? Laat ons dan snel weten waarom jij bij ons past en wij bij jou! Jouw motivatie en CV ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 17 september 2021 via hr@deposten.nl.

Wil jij meer weten over werken bij de Posten? Neem dan contact op met team HR via telefoonnummer 053 4 753 753 of via de e-mail hr@deposten.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 08:00 – 16:30 uur. Wij horen graag van je!
 
Type Vacature
Intern nummer 2021
Organisatie Zorgcentrum De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij team HR
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-09-2021
Ingangsdatum 2 september 2021
Reageer voor 17-09-2021
Nummer 70808
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgcentrum De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over Zorgcentrum De Posten