Nachtdienst Nieuw-Wehl: Begeleider Wonen
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen de Nachtdienst in Nieuw-Wehl. Samen met 5 andere collega’s werk jij gedurende de nacht en zorg jij voor een zo optimaal mogelijke zorg en nachtrust van de bewoners. De werktijden zijn variërend van 22:15 uur tot 07:30 uur. Je bent samen verantwoordelijk voor de bewoners van Elver op het terrein in Nieuw-Wehl, de doelgroep is breed waarbij je moet denken aan intensieve verzorging of juist intensieve begeleiding.

Als Nachtdienst werken we op de zorgvraag van de cliënt ,en daarnaast hebben we ook een aantal vaste zorg en begeleiding momenten. We fietsen ’s nachts over het gehele terrein .We komen op alle groepen dus ook veel verschillende cliënten en niveaus, dit maakt het werken in de nachtdienst erg gevarieerd, en leuk! ’s Nachts werken brengt ook veel rust mee, wat meer aandacht voor cliënten zonder de drukte van overdag. We zijn als team creatief in het bedenken van oplossingen voor alle voorkomende bijzonderheden en dit kan een leuke uitdaging zijn.

Waarom bij Nachtdienst Nieuw-Wehl werken?

Jij zou bij ons moeten komen werken omdat wij als nachtdienst team jou nodig hebben om ervaringen en kennis te delen en om te blijven ontwikkelen!

Binnen de nachtdienst werken wij op een begeleidende manier om zorg, veiligheid, structuur en duidelijkheid te bieden waarbij de bewoners zoveel als mogelijk invloed hebben op hun eigen leven.

Functie eisen

Wat ga je doen?

Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst bij Nachtdienst Nieuw-Wehl. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep, zoals hierboven wordt aangegeven zorg jij samen met jouw collega’s voor een goede nachtrust van de bewoners. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van de nachtdiensten binnen jouw team. Binnen ons team is het van belang dat je zelfstandig kunt werken. In het geval van een calamiteit kan jij adequaat handelen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s.

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt en alle dagen van de week inzetbaar bent.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroepen en je kan omgaan met probleemgedrag.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Het is natuurlijk fijn dat jij veel mee kan brengen, maar wij bieden jou graag het volgende:

 • Je werkt een samen te bepalen hoeveelheid nachten per maand
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, maar als het van beiden kant goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan, maar ook een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
 •  

Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Monique Blok (Coördinator Nachtdienst). Zij is te bereiken via mblok@elver.nl.

Je hebt tot dinsdag 17 december 2019 de tijd om te reageren op deze vacature.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen in de nachtdienst is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Nachtdienst Nieuw Wehl
Postcode 7031HW
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij met Monique Blok (Coördinator Nachtdienst). Zij is te bereiken via mblok@elver.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-12-2019
Reageer voor 17-12-2019
Nummer 49932
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver