Nachtdienst woongroepbegeleider VIG team Eschhoek
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team Eschhoek is er per direct een vacature voor een nachtdienst woongroepbegeleider VIG voor 21 uur per week. Deze vacature is voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd. Wij werken met de visie ”Net als thuis”. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past. Tevens is er nauw contact met diverse disciplines.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/nachtdienst-woongroepbegeleider-vig-team-eschhoek/   

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. We verwachten dat je zelfstandig nachtdiensten kunt werken en op je eigen kennis en kunde durft te vertrouwen, maar ook een teamplayer bent. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd blijft. Je bent empathisch, doortastend en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen voelt. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/nachtdienst-woongroepbegeleider-vig-team-eschhoek/   

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider VIG FWG schaal 40 conform de CAO VVT. Wij bieden je als team gezelligheid en een open sfeer, waarin eenieder zijn eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/nachtdienst-woongroepbegeleider-vig-team-eschhoek/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 21
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 14-04-2023
Nummer 118316
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent