Nachtdienstmedewerker Steenwijk 16 - 28 uur
Omega Groep

De baan

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor onze locatie voor jongeren in Steenwijk zoeken we een vaste Nachtdienstmedewerker (16 tot 28 uur per week). Ben jij ’s nachts op je best en draag je graag bij aan een rustige en veilige omgeving voor de jongeren? Lees dan snel verder!

DE BAAN
Op locatie Trend in Steenwijk bieden wij jongeren met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen een (tijdelijk) verblijf, intensieve behandeling en begeleiding om weer verder te ontwikkelen na een vastgelopen situatie. Met deze jongeren wordt gewerkt aan zelfstandigheid, omgaan met structuur, grenzen, eigen problematiek en het leren nemen van verantwoordelijkheden.

Bij Omega groep leveren we een bijdrage aan de levenskwaliteit van cliënten. Als nachtdienstmedewerker heb je een ondersteunende rol in het creëren van een rustige en veilige omgeving gedurende de avond/ nacht. Vanaf de overdracht van de begeleider om 22:45 uur in de avond, totdat de ochtenddienst om 6:45 uur begint, ben jij als nachtdienstmedewerker het eerste aanspreekpunt voor de jongeren als zij wakker worden. Gedurende de nacht verricht je licht huishoudelijke werkzaamheden en zorg je voor een duidelijke overdracht richting de begeleider als jouw dienst om 7:00 uur erop zit. Af en toe komt het voor dat er overdag tijdens kantooruren facilitaire werkzaamheden zijn, waarvoor jij in overleg kan worden ingezet.

Als nachtdienstmedewerker werk je zelfstandig. Je staat er tijdens jouw dienst uiteraard niet alleen voor: er is een bereikbaarheidsdienst en beveiliging paraat. Regelmatig vindt er overleg plaats met jouw collega’s.

Wie ben jij?

  • Je hebt een zorg-opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 3.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent sociaal vaardig, benaderbaar en oplettend.
  • Je vindt het prettig om in de nacht wakker te zijn en zelfstandig te werken.
  • Je staat stevig in je schoenen.

Wij bieden:

  • Een dienstverband voor 16 tot 28 uur per week (uren nader overeen te komen) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 30 (max. € 2.891,- bruto o.b.v. fulltime);
  • Onregelmatigheidstoeslag én andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, PBL-uren, en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.

Ontmoeten

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Ronald Muller via 06 83 51 74 46.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via [email protected] onder vermelding van 2022-79 Nachtdienstmedewerker. De vacature sluit op zondag 18 september. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 20 september of donderdag 22 september.

Type Vacature
Intern nummer 2023-77
Organisatie Omega Groep
Locatie Trend
Postcode 8331 KG
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 24-05-2023
Reageer voor 21-06-2023
Nummer 113641
Doorsturen Bekijk PDF

Omega Groep

Het gaat om wie je bent Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms heb je een beetje hulp nodig. Geruststellende gedachte is dat dit voor alle mensen geldt. Wat altijd helpt is mensen in je nabijheid die het goed met je voorhebben. Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen dan ook centraal. Deze menselijke ontmoeting is het uitganspunt van alles wat we bij Omega Groep doen. Het appèl wat de ene mens op de andere mens doet vormt de bron van onze relaties. Daarom zijn de erkenning van wat de cliënt nodig heeft om kwaliteit in zijn leven te ervaren èn de erkenning van wat de medewerker nodig heeft om daaraan een bijdrage te kunnen leveren verankerd in de visie van Omega Groep.

Meer over Omega Groep