NEUROLOOG
Saxenburgh Groep

Functieomschrijving

In het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, in het mooie Vechtdal, is per direct plaats voor een

NEUROLOOG
gemiddeld 0,6 tot 0,8 FTE per week (60% tot 80%)


Onze vakgroep neurologie bestaat momenteel uit 4 parttime werkende neurologen die samen het vak in de volle breedte uitoefenen. Er is ondersteuning van een nurse practitioner Dementie/MS, een Parkinson verpleegkundige en een CVA verpleegkundige. De EEG en EMG apparatuur is recent vervangen en er worden polysomnografieën geregistreerd. Ervaring hiermee strekt tot de aanbeveling.

Vanwege vervanging van een collega die vanwege de woon-werkafstand voor een andere werkomgeving heeft gekozen, wordt gezocht naar een nieuwe collega. Zowel collegae met enige ervaring, als zij die binnenkort hun opleiding voltooien, zijn welkom om te reageren.

Wie zijn wij?
De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ verlenen wij de best mogelijke medische zorg, zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Wij staan voor een hoge kwaliteit van zorg in combinatie met een menselijke benadering. Onze mensen maken het verschil en zorgen dat patiënten zich welkom en serieus genomen voelen en professionals trots zijn op hun werk.

Binnen de Saxenburgh Groep werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie is financieel gezond en heeft landelijk hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. De komende jaren bouwen wij een compleet nieuw ziekenhuis in Hardenberg en vernieuwen wij een aantal ouderenzorglocaties. Zo bouwen wij letterlijk en figuurlijk aan onze toekomst en dragen wij bij aan een toekomstbestendig aanbod van ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg in het Vechtdal.

Functie eisen

Functie eisen
Wij vragen een in Nederland geregistreerde neuroloog met KNF ervaring. Ervaring met polysomnografie strekt tot de aanbeveling, maar is niet perse noodzakelijk. U schept er plezier in om het vak in volle breedte uit te oefenen in een klein, maar hecht team, met een plezierige medische staf en korte lijnen met de huisartsen. U bent bereid te participeren in managementactiviteiten en andere niet patiënt gebonden activiteiten op ziekenhuisniveau. Van belang is dat u een bijdrage wilt en kunt leveren aan de ontwikkeling van de visie voor het specialisme Neurologie, en een actieve rol wilt spelen in de ontwikkeling van de vakgroep.

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden een (tijdelijk, met op termijn mogelijkheid van een vast) dienstverband van 0,6 tot 0,8 fte in loondienst, volgens de AMS-regeling.

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd?
Bent u enthousiast geworden? Voldoet u aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur uw sollicitatie! U kunt reageren tot 1 maart 2019.

Wilt u eerst meer informatie? Bel dan met mevr. H.J.G. Dieks, neuroloog en vakgroepvoorzitter, (0523) 27 64 55.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Komt u bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op! Zodra u heeft gesolliciteerd, ontvangt u een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat uw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren om ons mailadres pa@sxb.nl daarom op te nemen in uw contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.19.002
Organisatie Saxenburgh Groep
Locatie Saxenburgh Groep, Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 27
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij mevr. H.J.G. Dieks, neuroloog en vakgroepvoorzitter, (0523) 27 64 55
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 21-01-2019
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-03-2019
Nummer 43112
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh Groep

De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt de Saxenburgh Groep deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh Groep