OBSTETRIEVERPLEEGKUNDIGE SAXENBURGH MEDISCH CENTRUM
Saxenburgh

Het Vrouw & Kind Centrum van Saxenburgh heeft een vacature voor een gedreven OBSTETRIEVERPLEEGKUNDIGE die ons team komt versterken.

Hoe ziet het werken bij het Vrouw & Kind Centrum er uit?
Tijdens je dienst ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Op de verlossuite begeleid je als obstetrieverpleegkundige met de klinische of 1e lijns verloskundige bevallingen en ben je evenals op de kraamafdeling verantwoordelijk voor de zorg aan moeder en kind. Gezinsgerichte zorg staat centraal en we betrekken partner actief bij de zorg aan het eigen kind. In de huidige situatie is er een nauwe samenwerking met de kinderafdeling met rooming-in faciliteiten voor moeder en partner als blijkt dat hun kind extra zorg nodig heeft op de kinderafdeling.

Op de unit Gynaecologie ben je verantwoordelijk voor de zorg aan zwangeren en gynaecologische patiënten in verschillende situaties. Observatie en bewaking van de zwangere en haar ongeboren baby, evenals de (postoperatieve) zorg aan de gynaecologische patiënt vallen op deze afdeling onder je aandachtsgebied.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO/MBO verpleegkundige opleiding met aantekening Obstetrie (& Gynaecologie), bent BIG geregistreerd en hebt klinische ervaring als obstetrieverpleegkundige. Je houdt van dynamiek, je overziet wat er nodig is om de zorg zo goed mogelijk te organiseren en denkt op positief kritische wijze mee over kwaliteitsverbetering en beroepsontwikkeling. Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten en kunt omgaan met wisselende werkdruk en stresssituaties en kunt goed samenwerken.

Over het Vrouw & Kind Centrum van Saxenburgh
Binnen het Vrouw & Kind Centrum is alle medische zorg voor vrouw en kind verenigd. We streven er naar om moeder en kind zoveel mogelijk bij elkaar te houden en ook de partner zo veel mogelijk te betrekken. Een belangrijk kenmerk is de nauwe samenwerking tussen gynaecologen, kinderartsen, klinisch verloskundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen en ondersteunende disciplines met één gemeenschappelijk doel: gezinsgerichte zorg met veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind en de begeleiding van de ouders/verzorgers. Door het werken op één afdeling is specifieke kennis voor vrouw én kind direct beschikbaar. 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijn werkklimaat in een toegewijd en gezellig team met hardwerkende collega’s die elke dag het beste willen voor onze patiënten.

  • Een dienstverband tussen 24 en 36 uren gemiddeld per week behoort tot de mogelijkheden. 
  • Salaris is minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • In eerste instantie wordt een contract voor de duur van een jaar afgesloten. Er is uitzicht op een vast dienstverband
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Agnes Kuiper, interim teammanager, via (0523) 27 68 44 of neem contact op met Monique Meijer, coördinator Vrouw & Kind Centrum, via (0523) 27 61 82.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.158
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Agnes Kuiper via (0523) 27 68 44 of neem contact op met Monique Meijer via (0523) 27 61 82
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige kinderen
Publicatiedatum 02-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 114950
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh