Ondersteuners
Baalderborg Groep

Meerdere ondersteuners
voor gemiddeld 24 uur per week

Binnen onze doelgroep EMB (ernstig meervoudige beperking), zijn wij op zoek naar meerdere ondersteuners, die begrijpen en zien wat onze cliënten nodig hebben. De cliënten hebben een lichamelijke  en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen. Zij vertellen op een andere manier wat hun wensen en behoeftes zijn. Dat doen zij niet letterlijk, maar uit hun gedrag moet afgelezen worden wat ze willen. Door aan te sluiten in hun leefwereld kan de kwaliteit van leven worden vergroot (LACCS methodiek).  Begeleiding is gericht op het bieden van goede zorg en een veilige woonomgeving doormiddel van structuur, nabijheid en duidelijkheid.

Wat ga je doen?
Voor meerdere locaties in Hardenberg zijn wij op zoek naar ondersteuners, die zich met passie inzetten voor onze cliënten op die specifieke locatie. Het betreft structurele formatie voor de locaties: Blanckvoortallee, Vlasakkerkamp 2,  Vlasakkerkamp 14-16 en Vlasakkerkamp 15-17.

Je werkt nauw samen met je team van collega’s. Je schrijft bijvoorbeeld onderdelen voor de jaarlijkse ondersteuningsplannen, onderhoudt het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de zogenoemde ‘teamtaken’. Vanuit deze verantwoordelijkheid, wordt er van jou verwacht dat je daaruit voortvloeiende werkzaamheden op een inspirerende en motiverende manier uitvoert.

Solliciteer en kom met jouw expertise onze locaties versterken!

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Je hebt een mbo-niveau 3 zorgopleiding. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en weet  hun mogelijkheden te benutten.

Je hebt affiniteit met de doelgroep, de bijbehorende verzorging en kunt schakelen tussen de verschillende begeleidingsstijlen. Je bent initiatiefrijk, doortastend (kunt ‘knopen’ doorhakken) en neemt beslissingen, die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent van harte welkom binnen een betrokken en enthousiaste organisatie met veel mogelijkheden. Je krijgt een uitdagende functie waarbij je gaat werken met onze cliënten met variërende zorgvragen. Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Een organisatie die wil investeren in medewerkers en het beste eruit wil halen. Tevens wordt je geschoold in de LACCS visie.

Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt!

Wat je verder nog moet weten
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.766,00 op basis van 36 uur.

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ina Jaspers 06-24649281.
Je kunt tot en met zondag 25 oktober 2020 reageren op deze vacature. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast  woensdag 28 oktober a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Ina Jaspers 06-24649281
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 14-10-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-10-2020
Nummer 55399
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep