Ondersteuner
Baalderborg Groep

Ondersteuner Esrand/Wilg groep 1 in Ommen
20 uur per week
Wij, 4 mannen in de leeftijd van 20-57 zijn per direct op zoek naar jou.

Wie zijn wij:
Wij zijn 4 mannen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast hebben we wel het een en ander meegemaakt wat ons leven tekent. Daardoor vinden we het lastig om mensen te vertrouwen, toch willen we graag werken aan een optimale relatie. We zoeken begeleiders die naast ons staan en samen met ons kleur willen geven aan ons leven, zodat we binnen de maatschappelijke kaders ons eigen leven kunnen leiden.

We wonen binnen de Esrand begeleid zelfstandig en hebben alle 4 ons eigen appartement. Onze hulpvragen zijn heel divers en worden samen met begeleiders geformuleerd. Hulpvragen zijn onder andere: Ondersteuning in sociale interacties, hoe onderhoud ik mijn appartement, ondersteunen, aangaan en onderhouden van het contact met ons netwerk (Samen zorgen dat), financiën, omgaan met spanning en stress. We kunnen heel veel zelf, maar hebben wel ondersteuning en begeleiding nodig, de één wat meer dan de ander.
Wij worden vanuit ons appartement ondersteund, maar we krijgen ook ondersteuning bij activiteiten die buiten de woning plaatsvinden.

Wat ga je doen als je bij ons komt werken?
Samen met een enthousiast team draag je bij aan de dagelijkse begeleiding van onze cliënten. We begeleiden onze cliënten op hun eigen hulpvragen. Daarnaast draag je zorg voor een zorgvuldige verslaglegging en ondersteun je de Persoonlijk Ondersteuner in verschillende taken. Verder ben je verantwoordelijk voor maandverslagen, teamtaken en heb je een actieve houding m.b.t. tot het multidisciplinaire teamoverleg.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde en relevante opleiding niveau 3. Je hebt een duidelijke zorgvisie op cliënten met een licht verstandelijke beperking en moet kunnen schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen. Je hebt een doortastende persoonlijkheid en bent in staat cliënten een duidelijke structuur te bieden. Je bent stressbestendig, flexibel, hebt incasseringsvermogen, een positief kritische blik, staat stevig in je schoenen en hebt het vermogen tot zelfreflectie.  Ook sta je open voor contact met en het bevorderen van het netwerk van de cliënt.  

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Wat hebben wij je te bieden? 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.853,-op basis van 36 uur.

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Wat je verder nog moet weten
Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast 12 mei a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Voor inhoudelijke vragen t.a.v. de doelgroep kun je je wenden tot de Esrand telefoonnummer 0529-451810 (bereikbaar tussen 9.00 en 11.00 en 16.00 en 20.00).

Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij  kun je tot en met 9 mei a.s. reageren op deze vacature.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie de Esrand te Ommen
Postcode 7731VH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Esrand telefoonnummer 0529-451810 (bereikbaar tussen 9.00 en 11.00 en 16.00 en 20.00)
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 22-04-2021
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 10-05-2021
Nummer 66630
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep