Ondersteuner
Baalderborg Groep

Ondersteuner
Voor 24 uur per week

Binnen Vlasakkerkamp 2 (ernstig meervoudige beperking) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken ondersteuner.
De cliënten die hier wonen en werken hebben een lichamelijke  en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen. Zij vertellen op een andere manier wat hun wensen en behoeftes zijn. Dat doen zij niet letterlijk, maar uit hun gedrag moet afgelezen worden wat ze willen. Door aan te sluiten in hun leefwereld kan de kwaliteit van leven worden vergroot (LACCS methodiek). Begeleiding is gericht op het bieden van goede zorg en een veilige woonomgeving doormiddel van structuur, nabijheid en duidelijkheid.

Wat ga je doen?
Binnen de Vlasakkerkamp 2 zijn wij op zoek naar een ondersteuner die zich met passie inzet voor onze cliënten. Je werkt nauw samen met je team van collega’s. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van de dagelijkse zorg en begeleiding voor cliënten met een ernstig meervoudige verstandelijke beperking op individueel en groepsniveau.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Jij hebt (minimaal) een mbo-niveau 3 zorgopleiding (ondersteuner). Ben jij iemand die enthousiast wordt van het zorgen voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Kun jij signaleren, verzorgen en nabijheid bieden aan kwetsbare cliënten en heb je oog voor wat de cliënt nog wel kan en dat hij doet waar zij gelukkig van wordt. Dan zijn wij op zoek naar jou! We werken vanuit de LACCS visie en bieden hier ook scholing in aan.

Wat hebben we jou te bieden?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.853,00 op basis van 36 uur.
Je bent van harte welkom binnen een betrokken en enthousiaste organisatie met veel mogelijkheden. Je krijgt een uitdagende functie waarbij je gaat werken met onze cliënten met variërende zorgvragen.
Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt!

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar springt jouw brief er tussen uit dan bellen we je!

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Regina Jonker of Dinet Prins (persoonlijk ondersteuners): 0523-287158. Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij kun je tot en met 8 december a.s. reageren op deze vacature. De gesprekken zijn maandag 13 december a.s., zet dit dus vast in je agenda.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772 MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Regina Jonker of Dinet Prins (persoonlijk ondersteuners): 0523-287158
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 24-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 09-12-2021
Nummer 73152
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep