Ondersteuner Dagcentrum De Lunette Zutphen
Zozijn

Ben jij een daadkrachtig ondersteuner?

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die met cliënten met uiteenlopende ondersteuningsvragen wil werken?

Wij zoeken tijdelijk een

Ondersteuner met een dienstverband  van 80% (30 uur/week)

Wat ga je doen

Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden en je neemt deel aan overleggen.

Dit zijn wij

Dagbesteding de Lunette is een onderdeel van wonen Lunette Marschpoort en Veerpoort. Hier wonen cliënten met een intensieve zorgvraag. Door het aanbieden van intensieve zorg en activiteiten, zorgt het team van de Lunette voor een balans tussen activering en ontspanning. Het programma sluit aan bij de levensfase en behoefte van de individuele cliënt. Er wordt zorgvuldig gekeken naar het welzijn van de cliënt. Hierbij is een multidisciplinair team betrokken. Er wordt nauw samengewerkt met de woonondersteuners. 

De dagbesteding gaat drie ochtenden, om de week vier ochtenden, naar de interne activiteitenruimte. Deze bevindt zich op de begane grond van Sutphene. Ook zijn er cliënten die op de woningen zelf dagbesteding krijgen.

‘s Middags wordt er dagbesteding op de 2 woningen gegeven.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende ?

Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3, kennis van en ervaring met de doelgroep en een reflecterend en relativerend vermogen. Je bent flexibel, sociaal, communicatief en proactief. Je kunt methodisch (planmatig) werken en goed samenwerken.

Dit bieden wij

    • Een salaris van maximaal € 2675,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35
    • Een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden
    • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van jaar.
    • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling 
    • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

Procedure

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gertjan Witkamp, manager Dagbesteding Graafschap, telefoon 06-22369339.

De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden op maandag 6 mei.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

 

Type Werkplein
Intern nummer SG 19-048
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Dagbesteding de Graafschap Db de Lunette Zuthpen
Postcode 7201AA
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 30
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gertjan Witkamp
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 08-04-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-04-2019
Nummer 44871
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn