Ondersteuner nachtdienst Heijermansstraat - Doetinchem
Zozijn

Ben jij een ondersteuner die graag 's nachts werkt en verzorgende vaardigheden bezit? Dan is dit een baan voor jou!

Ondersteuner nachtdienst voor 24 uur in de week 

Wat ga je doen?
Je ondersteunt cliënten op een manier die past bij de persoon en zijn of haar ondersteuningsvraag. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt zonodig contact met het netwerk van de cliënten gaat mee naar instanties als dat gevraagd wordt. Je hebt affiniteit met een ouderwordende doelgroep met een lichtverstandelijke beperking. Je bent bekend met het werken met tilliften en ADL, daarnaast is enige verzorgende kennis een pré. Je werkt volgens een basisrooster, voornamelijk nachtdiensten en zo nu en dan een dienst overdag om zo goed mogelijk de cliënten in beeld te hebben. De werksfeer is uitnodigend en gericht op zo zelfstandig mogelijk kunnen werken.  

Nieuwbouw
In het voorjaar van 2023 verhuist appartementencomplex de Huet naar de Heijermansstraat in Doetinchem. Daar wordt  momenteel nieuwbouw gerealiseerd en binnenshuis zal er een uitbreiding zijn van 11 naar 23 cliënten. Daarnaast wonen er cliënten rondom het wooncentrum die ook onder de 24 uurs zorg vallen. Het appartementencomplex wordt zo ingericht dat er intensieve zorg kan worden  verleend met de nieuwste technologie.

Dit zijn wij
In het appartementencomplex Heijermansstraat komen ouderwordende mensen te wonen met een licht verstandelijke beperking met zeer uiteenlopende ondersteuningsvragen. Van begeleiding bij het wonen of ondersteuning bij groei naar meer zelfstandigheid tot aan hulp bij de persoonlijke verzorging of verzorgende taken zoals bijvoorbeeld ADL en wondzorg. De cliënten krijgen ondersteuning conform hun zorgplan. Contactmomenten worden in overleg vastgesteld en uitgevoerd. Er is altijd een medewerker aanwezig. Naast het eigen appartement is er ook een gezamenlijke huiskamer waar bewoners en medewerkers elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten worden aangeboden.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3 en enkele jaren werkervaring met de doelgroep;
 • Je hebt affiniteit met zorg en ouder wordende mensen;
 • Je hebt humor, een oplettende en alerte houding en een empathisch vermogen;
 • Je bent stimulerend en motiverend, eerlijk en flexibel;
 • Verder ben je positief, weerbaar en relativerend;
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende ondersteuningsvragen;
 • Je kunt zelfstandig werken én goed samenwerken in teamverband;
 • Je kunt de handen uit de mouwen steken.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan in een leerrijke werkomgeving in Doetinchem;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 40, maximaal € 3.154,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk. Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. 

 

Type Werkplein
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Doetinchem
Postcode 7002GM
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Raymond Nas, 06 - 13465252
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 01-02-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 01-02-2023
Nummer 117427
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn