Ondersteuner op woning 1 de Esrand
Baalderborg Groep

Maak jij ons team compleet? Ben jij iemand met humor en enthousiasme? Iemand die met beide benen op de grond staat? Iemand waar je op kunt bouwen? Zoek je een baan die elke dag weer anders kan zijn, op een plek waar je de ruimte krijgt om elke dag samen met ons opzoek te gaan naar de positieve succesmomenten die het leven te bieden heeft? Dan ben jij de begeleider die wij zoeken!

Waar ga je werken
Wij zijn 4 mannen in de leeftijd van 30-61 jaar met een lichte verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problematiek. Daarnaast hebben we wel het een en ander meegemaakt wat ons leven tekent. Daardoor vinden we het lastig om mensen te vertrouwen, toch willen we graag werken aan een optimale relatie. We wonen binnen de Esrand begeleid zelfstandig en hebben alle 4 ons eigen appartement.

Wat ga je doen
Tijdens je werkdag zoek je als begeleider de balans tussen diverse geplande en spontane ontmoetingen. Je sluit aan bij diverse hulpvragen zodat iedereen zo prettig mogelijk kan wonen en leven. Soms help je met het aanbrengen van structuur in iemand zijn dag of bied je hulp bij de financiën. Een ander moment ga je samen boodschappen doen of bezoek je samen een arts of specialist. Weer een ander moment probeer je de wereld voor iemand wat begrijpelijker te maken door ondersteuning en inzicht te geven in sociale interacties, belevenissen van de dag of bijvoorbeeld eigen emoties. De begeleiding die je bied is individueel gericht en vindt daarom doorgaans plaats op afspraak op het eigen appartement. Je komt te werken in een klein, gezellig team waarin oog is voor elkaar. Hierdoor zijn er korte lijntjes en verloopt de communicatie onderling soepel. Samen ben je verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het schrijven van de maandelijkse rapportages, het onderhouden van het contact met familie en de taken die voortkomen uit rapportages, teamtaken en het multidisciplinair overleg.

Wat breng je mee
o Je hebt minimaal een afgeronde en relevante opleiding niveau 3;
o Jij hebt een doortastende persoonlijkheid, bent daadkrachtig en bent in staat grenzen te stellen en een duidelijke structuur te bieden;
o Jij staat naast de cliënt en straalt rust en zelfvertrouwen uit om de cliënt optimaal te kunnen begeleiden;
o Je bent flexibel, positief en actief ingesteld.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.009,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
We bieden de arbeidsovereenkomst in eerste instantie aan voor een jaar met kans op een verlenging. Er wordt gewerkt volgens een jaarurensystematiek, dat wil zeggen dat een (groot) deel van de contracturen normaal volgens een rooster wordt ingepland, maar ook een deel wordt gereserveerd en ingepland wanneer dit vanwege vervanging van elkaar nodig is, bijvoorbeeld gedurende vrije dagen en vakantieperiodes. Dit vraagt om flexibiliteit. Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. De vacature zal gesloten worden zodra wij onze toekomstige collega gevonden hebben. Ben je nieuwsgierig geworden? bel, app of schrijf een brief, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Jolien Kristiaans (Teamleider), telefoonnummer 06–12731749

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie de Esrand te Ommen
Postcode 7731VH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jolien Kristiaans: 0612731749
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 28-02-2023
Reageer voor 29-09-2023
Ingangsdatum 28-02-2023
Nummer 118185

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep