(Assistent) Ondersteuner Spoor 12 Vroomshoop
Baalderborg Groep

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Waar ga je werken
Jouw toewijding is bijzonder. Jij biedt onze cliënten een fijn thuis, geborgenheid, structuur, stabiliteit en perspectief. Je begeleidt en verzorgt daar waar de hulpvraag van de cliënt ligt. Dat is per cliënt verschillend want geen mens is immers hetzelfde. Wij kijken naar wat onze cliënten aankunnen en op basis hiervan proberen we zelfredzaamheid, maar ook keuzes die horen bij iedere dag en het leven, te vergroten. Ieder op zijn eigen niveau en eigen manier. Het werken met deze doelgroep vraagt van jou dat je kunt zorgen, begeleiden en kunt schakelen in begeleidingsstijlen. De verschillende leeftijden (21-69 jaar) maakt het werken met deze doelgroep dynamisch. Je komt met bijna alle facetten van de gehandicaptenzorg in aanraking en dat maakt deze doelgroep uitdagend en leerzaam!

Wat ga je doen
Als assistent ondersteuner help je onze cliënten met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking bij wonen, werken en/of dagbesteding. Iedere cliënt is uniek met eigen talenten. Je past de zorg en ondersteuningsbehoefte daarop aan, samen met je collega’s. Je assisteert collega’s bij stimulerende werkzaamheden, zoals aandacht besteden aan de persoonlijke verzorging van cliënten of groepsactiviteiten. Als assistent maak je onderdeel uit van een hecht team waar het leveren van kwalitatief hoge zorg centraal staat.

Als ondersteuner draag je samen met het team bij aan  de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is. Je kiest de juiste interventies die passen bij de situatie en stemming van de cliënt en je bent alert op het effect ervan. Je werkt nauw samen met de persoonlijk ondersteuner. Je schrijft bijvoorbeeld de maandelijkse rapportages, onderhoudt het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de teamtaken.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-2 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Assistent ondersteuner. Je bent hulpvaardig, hebt een groot inlevingsvermogen en toont initiatie

Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-3 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Ondersteuner. Je staat stevig in je schoenen en je kunt onze cliënten een duidelijke structuur bieden.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris ingedeeld in FWG 25 en 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.105,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met onderstaand contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de rode knop 'Solliciteren'.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, woonlocatie Spoor 12 in Vroomshoop
Postcode 7681DL
Stad Vroomshoop
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Locatie Spoor 12: 0546645164
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 14-04-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 14-04-2023
Nummer 119375

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep