Ondersteuner wonen Waverlo Didam
Zozijn

Ben jij de ondersteuner of verpleegkundige die zowel begeleidende als verzorgende vaardigheden bezit? Is het jouw passie om liefdevolle en professionele zorg te bieden aan ouderen met een intensieve zorgvraag? Voor locatie Waverlo in Didam zijn we op zoek naar iemand die warme zorg en presentie gericht kan werken. Waverlo is een locatie waar de zorg draait om comfort en aansluiten bij de zorgvrager. Flexibel zijn en je kunnen aanpassen in hetgeen wat de zorgvrager nodig heeft. Op Waverlo wonen 6 cliënten van 53 tot 92 jaar oud. Elk van hun is een uniek individu, waarbij wij als team voor willen zorgen dat ze zo lang mogelijk hun vaardigheden en eigen individu behouden zoals deze is. Wil jij ons helpen om onze 6 cliënten de warme zorg te bieden en helpen hun vaardigheden te behouden. Dan is dit een baan voor jou!

Begeleider voor 20 uur per week

Wat ga je doen?
Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar ondersteuningsvraag. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en het vinden van een passende vrijetijdsbesteding. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden, neem je deel aan overlegvormen en lever je een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen. 

Dit zijn wij
Zozijn is onderverdeeld in drie regio’s en twee sectoren. Onderdeel van de regio Liemers-Achterhoek is de locatie Waverlo waar 6 cliënten wonen in gebouwencomplex Meulenvelden, nabij het centrum van Didam. Er is een gemeenschappelijke huiskamer, cliënten hebben een eigen ruime slaapkamer. Op Waverlo wonen oudere cliënten met een intensieve zorgvraag. Zij krijgen hier begeleiding en behandeling, in nauwe samenwerking met een huisartsenpraktijk. De nachtzorg komt vanuit Liemerije, specialist in ouderenzorg, die eveneens in dit gebouw gehuisvest is. Bij de locatie is sprake van korte en lange diensten.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3, bijvoorbeeld VIG, persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg of verpleegkunde;
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg;
 • Je hebt een talent om te organiseren;
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en enthousiast;
 • Je hebt een groot empathisch vermogen en je sluit aan op de signalen die de cliënt geeft;
 • Je bent liefdevol, vakkundig en vindingrijk;
 • Je kunt methodisch (planmatig) werken;
 • Je kunt goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan vol afwisseling in een leerrijke omgeving.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 3009,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, een tijdelijk dienstverband is ook bespreekbaar.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag vóór 30 maart 2023.

Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. 

Type Vacature
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Didam en Zevenaar Waverlo Didam
Postcode 6942RG
Stad Didam
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wilma Becker, manager, tel. 06-53811851
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 16-03-2023
Reageer voor 30-03-2023
Nummer 118569
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn