Open sollicitatie
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor de bewoners. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Past dit bij jouw visie? Kom dan werken bij Driezorg!

Open sollicitatie
In de zorg zijn heel veel mogelijkheden. Iedere zorgorganisatie heeft haar eigen missie, visie en werkwijze. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen waar jij het beste tot je recht komt. We kunnen heel veel over Driezorg vertellen, maar we zijn vooral benieuwd naar jouw kwaliteiten, competenties en dromen. Op basis daarvan kunnen we kijken of wij jou iets kunnen bieden. Jij staat voor ons op 1. Als jij een goede keuze kan maken, dan geloven wij in een duurzame samenwerking. Daar word jij, wij en onze bewoners blij van!

Driezorg als organisatie
Zo’n 1500 cliënten en bewoners in Zwolle en Hattem maken gebruik van de zorg- en dienstverlening van Driezorg op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Jezelf kunnen zijn, ook als je ouder wordt, dat is waar Driezorg voor gaat. We doen 3 beloftes: we zijn altijd in de buurt, we hebben altijd aandacht en we zijn er nu en later. Die beloftes maken we waar samen met onze 900 collega’s en 600 vrijwilligers. Als grootste ouderenzorgorganisatie in Zwolle doen we ertoe. Met onze wijkteams en 10 locaties in Zwolle en 1 in Hattem zijn we altijd dichtbij.

In de visie van Driezorg staat dat we geloven in de zelfredzaamheid en eigen regie van mensen. Wij ondersteunen daarin om die te behouden in de hele keten van wonen, welzijn en zorg voor ouderen. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze netwerkpartners. Werken bij Driezorg betekent werken vanuit de waarden veilig, vertrouwd, verbindend, verantwoordelijk en verrassend. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige en eigentijdse organisatie met een gezonde bedrijfsvoering als basis. Dit vraagt van jou dat jij verantwoordelijkheid neemt en krijgt over eigen functioneren, persoonlijke ontwikkeling en deskundigheid.

Herken jij je in het volgende?
Jij wil je graag oriënteren in de ouderenzorg. Dit kan zijn omdat je een andere werkgever zoekt, je wilt ontwikkelen naar een zorgprofessional of een andere reden. Je wil je kwaliteiten laten zien, je ervaringen met ons delen, etc. 

Wij bieden jou
Een oriënterend gesprek met ons zonder dat je gelijk een hele sollicitatie moet schrijven. We bieden een luisterend oor en oprechte interesse om te horen waar jouw interesses en capaciteiten liggen. Vanuit daar kijken we of Driezorg jou kan bieden waar jij blij van wordt.

Word jij hier blij van?
Plan dan gauw een afspraak met mij in. Dit kan via deze link. Hierin staan alle beschikbare momenten. Zit er (op korte termijn) geen passend moment tussen? Stuur mij dan een berichtje en dan spreken we elkaar snel. 
Je mag mij, Ineke Brinkhof (interim recruiter), ook bellen, mailen of een Whatsapp bericht sturen via 06-50172843 of via [email protected].

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Brinkhof - 06-50172843 of [email protected]
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Helpende niveau 2
Huishoudelijk medewerker
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 07-12-2021
Reageer voor 27-01-2022
Ingangsdatum 07-12-2021
Nummer 73528
Doorsturen Bekijk PDF