Open sollicitatie Verzorgende IG Thuiszorg
Sensire

Ben jij verzorgende IG en heb je op onze website niet de vacature gevonden waar je naar op zoek bent? Wij bieden jou de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen. Wij gaan dan voor jou op zoek naar de mogelijkheden bij Sensire. Zowel in de wijk als bij wonen met zorg hebben wij voor starters en ervaren verzorgenden IG vaak verschillende mogelijkheden.

Werken bij Sensire als Verzorgende IG

Als Verzorgende IG draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze klanten en bewoners. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving blijven leven en wonen? Gelukkig is dit, met de noodzakelijk zorg, veelal mogelijk. Mocht dat toch niet meer gaan, dan bieden wij de mogelijkheid om in één van onze verpleeghuizen te komen wonen.
 
Jij bent eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de klanten en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Iedere klant heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de klant doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant.

De persoonlijke aandacht maakt het werk als verzorgende IG bij Sensire zo leuk. Past onze werkwijze bij jou? Stuur dan een open sollicitatie.
 

Eigen ontwikkeling en doorgroeien


Leren en jezelf ontwikkelen staat bij Sensire hoog in het vaandel, daarom bieden wij jou verschillende (bij)scholings- en opleidingsmogelijkheden. Dit kunnen klassikale sessies zijn, sessies via onze digitale leeromgeving, maar ook op de werkvloer heb je de mogelijkheid om van jouw directe collega’s te leren.
Wil je meer weten over meer specialistische zorg zoals Sensire aanbiedt via het Expertisecentrum? Dan is het eigenlijk altijd wel mogelijk om een dag mee te lopen.
 

Wij bieden jou

  • De functie Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 (€1838,- / €2668,-) conform de cao VVT;
  • Dienstverband variërend van bepaalde tijd tot direct een vaste aanstelling;
  • Vakantie- én eindejaarsuitkering;
  • Fiscale uitruilregeling. Hiermee kun je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk inzetten voor een hogere reiskostenvergoeding;
  • Flexibiliteit in uren en diensten;
  • In de wijk krijg je van ons een iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken. 
     

Wil jij als Verzorgende IG bijdragen aan het geluk van onze klanten en bewoners?

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken, zodat we op zoek kunnen gaan naar een passende functie. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiters via werving@sensire.nl of per telefoon 06-20106185 (Sanne Raaijmakers) of 06-22954090 (Milou Weeink).

  

 
 

-

-

-

Type Vacature
Intern nummer 1050
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sanne Raaijmakers, s.raaijmakers@sensire.nl, +31 62 0106185
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-03-2019
Reageer voor 30-04-2019
Ingangsdatum 01-09-2018
Nummer 44085

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire