Operatieassistent
OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

Functieomschrijving

Jouw werkomgeving en functie
Als operatieassistent ben je verantwoordelijk voor het omlopen, instrumenteren en assisteren bij verschillende orthopedische operaties.
Het OK-team bestaat uit 35 operatieassistenten, 10 anesthesiemedewerkers, 13 recovery verpleegkundigen, een logistiek medewerker en een afdelingssecretaresse. Je hebt  bereikbaarheidsdiensten met een aanrijtijd van een uur.

Functie eisen

Wie ben jij?
Ben jij naast een gediplomeerd operatieassistent die nieuwe enthousiaste collega met een positieve en flexibele instelling? Zie jij dingen die anders kunnen op de werkvloer
en denk jij hier graag over mee?

Inschaling

Salaris ingedeeld in FWG 55, CAO ziekenhuizen. 

Bijzonderheden

Wat bieden wij jou?
• Een enthousiast team. Hard werken en plezier gaan hand in hand.
• Heerlijke verse bonenkoffie tijdens de pauzes.
• Gezellige vrijdagmiddagborrels.
• De traditionele OCON zomer- en kerstborrel.
• En de dag waar alle collega’s ieder jaar naar uitkijken; de OCON Experience. Een dag gericht op de persoonlijk ontwikkeling van medewerkers, ontspanning, gezelligheid en samenzijn.
• Lease een fiets via ‘ Lease a Bike’.
• Opleidingstrajecten. Vakinhoudelijk of persoonlijk. Jouw eigen behoefte hierin staat centraal.

Ben jij ervan overtuigd dat je een rol in ons leuke team kunt spelen? Dan willen we graag met je kennismaken!

Kijk voor meer informatie over deze vacature op https://www.ocon.nl/over/werk-en-opleiding/vacatures 

De gesprekken vinden plaats op woensdag 20 juli.

Type Vacature
Intern nummer OC22-012
Organisatie OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)
Locatie OCON Orthopedische kliniek
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij De heer I. Weijers, procescoach OK, via 06-42490765.
Functie(s) OK-Assistent
Publicatiedatum 03-06-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 08-07-2022
Nummer 111423
Doorsturen Bekijk PDF

OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

OCON staat voor Orthopedisch Centrum Oost Nederland. OCON is sinds 2010 een zelfstandige orthopedische kliniek binnen de ZGT Hengelo, ontstaan uit de maatschappen orthopedie en anesthesie. Organisatorisch en financieel opereert het OCON geheel zelfstandig, waardoor maximale ruimte ontstaat om de zorg voor de orthopedische patiënt optimaal in te richten. OCON is een jonge organisatie, met veel dynamiek en gedrevenheid die al veel veranderingen in de orthopedische zorg teweeg heeft gebracht. Bijvoorbeeld de invoering van rapid care, waardoor herstel bewezen sneller verloopt na een heup- of knieoperatie, het werken met dedicated teams binnen de OK’s, een moderne herstelafdeling OCON Care en eigen dagbehandeling en OK’s. Bij OCON zijn inmiddels 160 medewerkers werkzaam,waaronder 14 orthopeden en 9 anesthesisten. OCON biedt het totaalpakket aan orthopedische zorg. De orthopeden hebben allen hun subspecialisaties. Binnen dit totaalpakket zijn speerpunten vastgesteld: wervelkolomchirurgie, prothese-revisiechirurgie en sportorthopedie. OCON Sport, de sportpoli binnen OCON, is speciaal voor sporters met alle vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Daarnaast geven de sportartsen preventief advies en nemen zij sportkeuringen af. Door intensieve samenwerking met sportorthopeden en andere specialisten binnen de ZGT, waaronder chirurgen en radiologen kunnen sporters snel worden geholpen en wordt onnodig doorverwijzen voorkomen. Tenslotte is OCON Sport sinds kort gecertificeerd door de FSMI en daarmee een officiële sportmedische instelling.

Meer over OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)