OPERATIEASSISTENT CHIRURGIE SAXENBURGH MEDISCH CENTRUM
Saxenburgh

De OK van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een collega OPERATIEASSISTENT CHIRURGIE.

Hoe ziet het werken op de OK eruit?
Als OK assistent werk je in een team van 30 collega’s. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de collega’s van anesthesie, recovery/holding en CSA, er heerst een bijzonder prettige werksfeer. Sinds september 2020 werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. Het OK-complex bestaat uit 4 OK’s en er worden per jaar ongeveer 8.000 operaties verricht.

Wat hebben onze collega’s en patiënten nodig?
Een gediplomeerd operatieassistent met recente ervaring. Je bent allround en flexibel inzetbaar. Samen met je collega’s organiseer je het proces rond de zorg van de patiënt voor, tijdens en na de operatie en laat dit gestroomlijnd verlopen en verricht deskundige medische ondersteunende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan omloopwerkzaamheden, instrumenteren en assisteren bij verschillende operaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aanwezigheid en het goed functioneren van alle apparatuur en benodigdheden voor een operatie én je hebt een enthousiaste, betrokken en collegiale instelling.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Aantal uren per week is bespreekbaar tussen 24 tot 36 uur
  • Salaris is minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 55)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Marja Donker, teamcoördinator, via [email protected] of bel naar (0523) 27 65 52.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.132
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Marja Donker via [email protected] of bel naar (0523) 27 65 52
Functie(s) OK-Assistent
Publicatiedatum 03-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 113365
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh