Opleidingscoordinator, team P&O, 28 uur per week
De Lichtenvoorde

Ben jij klaar om bij ons aan boord te stappen en samen met ons een mooie reis te maken?

                        Opleidingscoördinator
                             (28 uur per week)

Ga met ons mee op avontuur!
Wij zijn een team dat sinds kort samen is. We zijn volop aan het ontdekken. Het team dat met je meereist bestaat op dit moment uit 5 collega’s: een Manager P&O, twee P&O Adviseurs, een Coördinator Vrijwilligers en een Medewerker P&O.

Tijdens jouw reis
Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen onze organisatie met een goed gevulde rugzak elk avontuur aankan. Jij bent degene die, hands-on, het leren en ontwikkelen binnen onze organisatie verankert op een manier die past bij de missie, visie en kernwaarden van De Lichtenvoorde.

Leerlingen zijn onze toekomstige medewerkers. Jij bent de schakel tussen school, de leerlingen en onze teams. Ook adviseer jij teams en managers op het gebied van opleidingsvraagstukken en onderhoud je de contacten met opleidingsinstellingen.

Een belangrijk onderdeel van je functie is het coördineren van alles rondom opleidingen binnen onze organisatie. Je kunt hierbij denken aan het in kaart brengen van scholingsbehoeften, het plannen en organiseren van scholingen en het inspelen op actuele ontwikkelingsvragen.

Zoals bij elke reis, moet je er zelf wat van maken!

Wat is bij de reis inbegrepen?

  • Een goede reisleider;
  • Een uitdagende, afwisselende reis bij een accommodatie die volop in beweging is;
  • Een reis voor, in eerste instantie, de duur van een jaar;
  • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘World-class Workplace label 2020’, Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 50;
  • Naast vakantietoeslag (8%) ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33%).

Wil jij deze plaats innemen, dan breng je de volgende bagage mee:

  • Je hebt een afgeronde, relevante, Hbo opleiding;
  • Je hebt kennis van werkbegeleiding en didactiek en volgt de ontwikkelingen met betrekking tot opleiden binnen de zorg;
  • Je hebt uitstekende organisatorische capaciteiten;
  • Je durft jezelf te zijn, je bent betrokken en in staat een goede band op te bouwen met jouw reisgenoten.

Meer informatie?
Dan kun je bellen met Nadia Schutman (Manager P&O) via 0544-371130.    

Wil je mee op reis?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Met goede kandidaten gaan we zo snel mogelijk in gesprek. Hebben we onze reisgenoot gevonden, dan sluit de vacature.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature onder nummer 70683 en kun je direct reageren.

 

 

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie De Lichtenvoorde, Hoofdkantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Opleidingsadviseur/Trainer
Publicatiedatum 26-08-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 20-09-2021
Nummer 70683
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

De Lichtenvoorde biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij De Lichtenvoorde is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij De Lichtenvoorde.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over De Lichtenvoorde