Opleidingsplaats VIG (voor kandidaten die reeds in opleiding zijn) - 24 uur per week
Manna

Functieomschrijving

Manna biedt ondersteuning en persoonlijke aandacht vanuit een christelijke basis aan iedereen. We leveren verpleging en verzorging vanuit samensturende teams in de wijkverpleging, het verzorgingshuis en kleinschalig wonen in Enschede en Hengelo.

Ben jij enthousiast, leergierig en wil jij je inzetten voor de beste zorg voor de ouder wordende mens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Je bent in opleiding als verzorgende IG (BOL of anderszins) en ambieert een leer-arbeids-overeenkomst om je scholing voor te zetten. Jouw toekomst ligt in de ouderenzorg/thuiszorg. Je bent gedisciplineerd en flexibel. Het combineren van werken en leren is voor jou prima te hanteren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om te reflecteren op je eigen ontwikkeling.

Functie eisen

Wat houdt de functie in?

Als Verzorgende IG in opleiding combineer je leren en werken in een leertraject. Gedurende je opleiding ga je steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. De werkzaamheden bestaan uit ondersteunen, begeleiden en verzorgen volgens het zorgleefplan, met aandacht voor het netwerk rondom de cliënt. Je werkt met cliënten met diverse achtergronden en zorgvragen. Het verminderen van eenzaamheid is een belangrijke pijler in ons werk en we verwachten dat je hierin een positieve bijdrage wilt leveren.

Inschaling

Wat bieden wij?


Je leer-arbeids-overeenkomst start op een moment passend bij jouw situatie. Indien gewenst kan vooraf een oriëntatietraject plaatsvinden. We bieden jou goede begeleiding en de ruimte om je in praktijk te ontwikkelen. Als student kun je gebruik maken van alle faciliteiten van de Leertuin. Gedurende je opleiding doe je ervaring op in zowel de wijkverpleging als de intramurale zorg.

Bijzonderheden

Solliciteren


Wil jij je graag ontwikkelen als verzorgende en ben je bereid om in jezelf te investeren door het volgen van deze opleiding? We zien je sollicitatie dan graag tegemoet. Een onderzoek naar referenties en een capaciteitentest kan deel uitmaken van de selectie.

Stuur een heldere motivatie en CV naar po@zorggroep-manna.nl  Het selectiegesprek wordt dan vervolgens op korte termijn gepland. Heb je inhoudelijke vragen, dan kan je bellen met het algemene nummer van Manna 053-3030600 en vragen naar de afdeling Opleidingen.

Type Werkplein
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij P&O via 053-3030600
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 22-10-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-03-2020
Nummer 49082
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna