Opleidingsplaatsen Helpende Plus - Apeldoorn
Verian

Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan!!

Vérian heeft betaalde opleidingsplekken tot Helpende Plus beschikbaar!

Iedereen komt in aanmerking voor deze vacature, of je nu wel of geen zorgachtergrond hebt. Passie voor zorg en onze cliënten vinden wij veel belangrijker.

De thuiszorg is een persoonlijke en uitdagende vorm van zorg verlenen. Geen dag is hetzelfde en elke situatie is anders! In de vertrouwde omgeving van de cliënt krijg jij de ruimte om jouw cliënten de zorg te geven die ze het meest nodig hebben. Met echte aandacht voor de cliënt zet jij je in om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen!

De opleidingsplek
De opleiding duurt 10 maanden en leidt op tot een erkend mbo niveau 2 diploma Helpende Plus. Gedurende je studie krijg je een leer-werkovereenkomst van 20 uur per week. Daarvan werk je 16 uur per week in één van onze wijkteams, de andere 4 uur besteed je aan opleidingsgerichte activiteiten, bijvoorbeeld om mee te lopen met een collega of om opdrachten uit te voeren. Het werken in de praktijk maakt een groot deel uit van je opleidingstraject. Onze afdeling Leren en Ontwikkelen en de praktijkopleiders in de teams staan graag voor je klaar om jou te ondersteunen tijdens je studie.

De opleiding start in september. De eerste twee maanden loop je mee met een ervaren collega en word je ingewerkt. Daarna zetten we de eerste stap richting zelfstandig werken, wat tijdens de opleidingsperiode stapsgewijs wordt uitgebreid.

Na het afronden van de opleiding bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd. Wij gaan met jou in gesprek om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken, waarbij wij minimaal 12 uur per week bieden. 

Wij zoeken kandidaten voor het werkgebied Apeldoorn. Het opleidingstraject start begin september 2022.

Wat zijn onze ‘harde’ eisen?

 • Je hebt minimaal onderwijs op het voortgezet onderwijs gevolgd en afgesloten met een diploma, bijv. vmbo of mavo. Heb je de havo of het vwo niet afgemaakt, dan is een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4 voldoende;
 • Je bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je wilt je committeren aan de opleiding.

Wat vinden wij naast de ‘harde’ eisen ook belangrijk?

 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en bent in staat om zelfstandig te werken;
 • Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen;
 • Je herkent je in onze kernwaarden: flexibel, ondernemend, passie voor de zorg, professioneel en verbindend en bent in staat dit uit te dragen;
 • Je kunt goed communiceren en beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?
Naast een leuke uitdaging met alle ruimte om je vleugels uit te slaan bieden wij jou ook:

 • Een door Vérian volledig betaalde opleiding. Daarnaast wordt er 4 uur per week beschikbaar gesteld om mee te lopen of opdrachten uit te voeren;
 • Een salaris conform de cao VVT FWG 25 vanaf de start van jouw opleiding;
 • Goede begeleiding door praktijkopleiders in de teams;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk in één van de wijkteams van Vérian.

Na het behalen van je diploma kom je in dienst bij Vérian!

Wie zijn wij?
Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we zorg bij cliënten thuis. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg!

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Nieuwsgierig?
Ben je enthousiast over deze vacature en wil je solliciteren? Reageer dan via onderstaand formulier.

Wil je graag meer informatie? Neem contact op met de coördinatoren Leren & Ontwikkelen via [email protected] of kom naar de informatiebijeenkomst op maandagavond 23 mei a.s. om 18.30 uur. Je kunt je opgeven via [email protected]

De sluitingsdatum van de vacature is 27 mei a.s. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 2 -en vrijdag 3 juni.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Helpende niveau 2
Overig
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 28-05-2022
Ingangsdatum 13-05-2022
Nummer 110882
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian