Opleidingsplaatsen verpleegkundig specialist
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben jij verpleegkundige (HBO-V) en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je opgeleid wordt tot verpleegkundige specialist? Marga Klompé biedt per 1 september 2019 opleidingsplekken tot verpleegkundige specialist. Ben jij het verpleegkundig talent waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

Wij zoeken verpleegkundige talenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en daarmee onze organisatie verder willen helpen in de uitdagingen die voor ons liggen. Vanuit een ontwikkelingsgerichte en mensgerichte gedachte willen wij jou graag in de gelegenheid stellen je verder te ontwikkelen tot verpleegkundig specialist, voor ons behandelteam van Marga Klompé.

Het behandelteam bestaat uit de specialist ouderengeneeskunde, physician assistent, psychologen en verpleegkundige specialisten. Je ontvangt leiding van leidinggevende behandelteam.

Wat houdt het werk in:

 • Je levert een bijdrage ter verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de zorgverlening;
 • Je hebt een actieve rol in zorgvernieuwing en het aandragen van verbetervoorstellen;
 • Je draagt zorg voor de uitvoering en coördinatie van gedelegeerde medische taken en handelingen onder supervisie van de behandelend arts;
 • Je draagt zorg voor ondersteuning, advisering en begeleiding van cliënt, cliëntsysteem, zorgteams en artsen bij het uitvoeren van complexe medische en verpleegkundige zorg;
 • Je optimaliseert en coördineert de in- en externe multidisciplinaire samenwerkings- verbanden rondom complexe zorgsituaties waarbij de cliënt centraal staat.

Jij voert als verpleegkundig specialist in opleiding in eerste instantie onder supervisie consulten uit op de verschillende afdelingen en woningen aan onze cliënten. Je hebt een belangrijke adviestaak en een taak in het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg voor de geriatrische cliënt. Je zet je expertise in wanneer de zorgteams advies vragen bij complexe zorgsituaties en coacht de verpleegkundigen en verzorgenden. Je krijgt de vrijheid om jouw expertise verder uit te bouwen, te delen en over te dragen aan de teams. Je werkt nauw samen met verschillende teams, behandelaren en ketenpartners

Functie eisen

Wij vragen van jou een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (HBO-V) en minstens 2 jaar relevante werkervaring in de directe zorg. Daarnaast heb jij:

 • Expertise op het gebied van tenminste ouderenzorg;
 • Proactief ingesteld en vasthoudend om te zorgen dat de cliënt centraal staat;
 • Ervaring met het coachen en adviseren van zorgverleners en cliënten; zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken;
 • Goede organisatorische en contactuele vaardigheden.

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug:

 • Wij bieden je een opleiding, waarbij de kosten door Marga Klompé worden vergoed. Lesuren vergoeding wordt nader bepaald.
 • Je komt te werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd.
 • Tijdens en na de opleiding krijg je mogelijkheden om actief vorm te geven aan de verschillende vraagstukken in onze organisatie gericht op de ouderenzorg.
 • Een contract van 32-26 uur per week
 • Een marktconform salaris, inschaling is conform CAO VVT Functieschaal FWG 50 (min. €2468,- en max. €3582,- bij 36 u/w) of FWG 55 (min. €2533,- max. €4021,) - excl. 8% vakantiegeld, 7,4% eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van vooropleiding en ervaring.
 • Na afronding van de opleiding bieden we je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg verwachten.

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Marga Klompé kent naast de reguliere verpleeghuiszorg ook een afdeling PG intensief en een revalidatieafdeling.

Bijzonderheden

Heb je vragen? Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Ellie Jetten, specialist ouderengeneeskunde, te bereiken via tel. 0544–474100 of per mail e.jetten@szmk.nl.

Voor vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Sabine Nijhuis, adviseur Leren en Ontwikkelen, via nummer 0544-473472 of per mail s.nijhuis@szmk.nl. We staan je graag te woord!

 

Enthousiast en heb je interesse?

Dan nodigen we je van harte uit om jouw ambitie kenbaar te maken! We ontvangen graag jouw CV en motivatie voor 22 juni 2019 dor te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Gesprekken zullen plaatsvinden in week 26.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 300
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 06-06-2019
Reageer voor 22-06-2019
Ingangsdatum 06-06-2019
Nummer 46377

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)