Opleidingsplek Verpleegkundige Niveau 4
Sensire

Overweeg jij een carrièreswitch naar de zorg? Droom jij wel eens over een carrière in de zorg maar heb je de stap nog niet eerder durven maken? Dan is nu het moment om jouw droom na te gaan jagen en te solliciteren naar de opleiding Verzorgende IG niveau 3.

Wat ga je doen

Je kiest voor de opleiding Verpleegkundige (niveau 4), dat betekent dat je tijdens de driejarige BBL-opleiding werken en leren combineert. Gedurende deze periode werk je 20 uur per week in de zorg en je volgt daarnaast 1 dag (Aventus) of 2 dagdelen(Graafschapcollege) per week onderwijs. Houd rekening met gemiddeld 10 tot 12 uur studiebelasting in eigen tijd. De theorie wordt aangeboden door het Graafschap College in Doetinchem/Groenlo of het Aventus College in Deventer/Apeldoorn. Van je directe collega’s leer je iedere dag hoe je de theorie in de praktijk toe kan passen.

We vinden het belangrijk dat je tijdens je opleiding kennis maakt met verschillende facetten van de zorg. Daarom ga je tijdens je leerwerktraject ervaring opdoen in onze woonzorglocaties, binnen Sensire ook wel Wonen met Zorg genoemd, en ook in de wijk, ook wel Zorg Thuis genoemd.

Wie ben jij?

Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij aan onze bewoners en klanten doen. Om deze belofte waar te maken kun je goed achterhalen wat de wensen en behoeften van jouw bewoners en klanten zijn. De zorg die je verleent stem je daar op af. Verder verwachten wij van jou dat je leergierig bent, dat je bereid bent om te investeren in jezelf, kritisch naar jezelf kan kijken en zelf de verantwoordelijkheid neemt om de opleiding succesvol af te ronden. Tot slot ben je een echte teamplayer.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • Een willekeurig diploma afgerond op minimaal niveau 3;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Heb je (nog) geen rijbewijs of eigen vervoer dan bespreken we ook graag de mogelijkheden! We houden zoveel mogelijk rekening met een maximale reisafstand van 30 minuten tot de leerwerkplek.​​​​​​​

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij bieden jou een leerarbeidsovereenkomst voor 24 uur per week voor de duur van de opleiding. Waarbinnen je 4 uur per week vergoed krijgt voor je lesdag. Dit betekent in de praktijk dat je 20 uur per week werkt in de weken dat je les hebt en in de vakanties 24 uur per week. Sensire neemt de volledige verplichte studiekosten (les-en boekengeld) voor haar rekening. Je wordt ingeschaald in FWG 45, zij-instroomperiodiek conform cao VVT (€ 2.422,65 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband). Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld van 8,33% en ontvang je een reiskostenvergoeding.


Wil jij in aanmerking komen voor één van de opleidingsplekken?

Gedurende het hele jaar kun jij je interesse kenbaar maken voor één van onze plekken.

Vier keer per jaar hebben we instroommomenten, te weten februari, april, september en november. De eerste stap is het versturen van je sollicitatie bestaande uit je cv en motivatiebrief. Waarbij we in je brief vooral benieuwd zijn waarom jij die stap wilt maken naar de zorg! Of je in aanmerking komt voor een van deze plekken is, naast je overtuigende sollicitatie, afhankelijk van je woonplaats en de op dat moment beschikbare plekken. Wij zullen je sollicitatie lezen en beoordelen en komen graag bij je terug op het moment dat we concrete mogelijkheden zien.

Heb je eerst nog vragen?

Mail dan naar [email protected] of neem telefonisch contact op met Heidi Wijgman, Adviseur Werving & Selectie, via 06-30259064, of met Kirsten Raterink, Recruiter, via 06-82719654.

Type Vacature
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heidi Wijgman, Adviseur Werving & Selectie: via 06-30259064 of Kirsten Raterink, Recruiter: 06-82719654.
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Publicatiedatum 28-11-2022
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 28-11-2022
Nummer 115848

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire