Oproepkracht/Vakantiekracht huishoudelijke dienst - Overkempe - Olst
De Seizoenen

Informatie

Oproepkracht/Vakantiekracht huishoudelijke dienst - Overkempe - Olst

Aangenaam, wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Voor deze zorglocatie Overkempe te Olst zijn we op zoek naar een vakantie kracht/oproepkracht huishoudelijke dienst.

Wat ga je doen?
Als medewerker huishoudelijke dienst maak je schoon in woonhuizen, werkgebieden en kantoren. Je levert hiermee een bijdrage aan een fijne leefomgeving van bewoners en medewerkers. Een ontmoeting met bewoners maakt het werken extra leuk.

Wat vragen we van jou?
Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt voor schoonmaakwerk. Je vindt het leuk om ondersteuning te bieden aan onze bewoners en medewerkers en hen te ontzorgen. Je bent beschikbaar in de periode juli t/m september.

Wat bieden wij?
Werktijden in overleg, rekening houdend met je wensen. Inschaling CAO GHZ FWG 15 met een start bruto uurloon van € 11,00 afhankelijk van ervaring.

Je treft een fijne werksfeer en betrokken collegas in een prachtige werkomgeving

Meer weten? Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met de Coördinator Huishoudelijke Dienst Christel van Boxtel op telefoonnummer 0485 - 388900 voor meer informatie.

Wil je solliciteren? Wij kijken uit naar je cv en motivatiebrief, welke wij graag ontvangen via de sollicitatie knop in deze vacature.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Facilitair
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112975

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen