Oriëntatiebaan/ Voortraject BBL
Liberein

Gezocht: leergierige en nieuwsgierige collega's #Ontdekdezorg

Overweeg jij een carrière switch en gaat jouw hart sneller kloppen van het werken in de zorg? Wij bieden jou de mogelijkheid je in een periode van minimaal 3 maanden (betaald) te oriënteren binnen Liberein. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

In deze periode ga je kennis maken met het veelzijdige werk in de zorg. De oriëntatiebaan/voortraject BBL is bedoeld als opstap naar een opleiding in de zorg. Zowel wij als jij kunnen in deze periode verkennen of het werken in de zorg bij jou past. Je komt te werken in een multidisciplinair zorgteam waarbij jij jouw collega’s ondersteunt bij minder complexe werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent naar ieders verhaal en je kennis en persoonlijkheid inzet in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt.

Na het doorlopen van dit traject heb je meer zicht op je competenties, de opleidingscriteria en de inzetbaarheid van jou als zorgprofessional. Zijn we daar aan het einde van de periode samen enthousiast over? Dan kan dit leiden tot een leerwerktraject voor Verzorgende IG bij Liberein. 

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma niveau 2;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je vindt het fijn om een gesprek aan te gaan met cliënten en kunt goed luisteren;
  • Wij investeren in jou en je toekomst en daar vragen wij commitment voor terug;
  • Je bent flexibel inzetbaar (dag, avond, weekend).

Wat bieden we

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden. Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

En verder bieden we

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van minimaal 3 maanden voor 20 uur per week, met uitzicht op een leerarbeidsovereenkomst;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, € 2.135,43 bruto per maand op basis van fulltime (36 uur per week).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten, neem dan contact op met afdeling opleidingen, via tel. 053-4826739. We vertellen je graag wat het leren en werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Wij ontvangen graag jouw cv en duidelijke motivatie via de button ‘solliciteren’.

LET OP: Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Type Vacature
Intern nummer 2023-10 6
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling opleidingen, tel. 053-4826739
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 10-03-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 118468

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein